Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Χειμερινός τουρισμός

Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Με αναβάθμιση του Snow Park, πακέτα all inclusive ski με μειωμένες τιμές, μεταφορά με πούλμαν του ταξιδιωτικού οργανισμού Amphitrion, φαγητό με τοπικές πρώτες ύλες και παραδοσιακές συνταγές στο σαλέ και νέα σχολή για σκι, τη Helmos Ski Team, υποδέχεται και φέτος τους χιονοδρόμους το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Χαρούμενες γιορτές στον ολόλευκο Χελμό θα κάνουν οι χιονοδρόμοι και οι φίλοι του βουνού, καθώς στις 15 Δεκεμβρίου ξεκινά η λειτουργία των αναβατήρων και των πιστών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Το βουνό υποδέχεται πανέτοιμο τη νέα χιονοδρομική περίοδο με πολλές καινοτομίες και νέες υπηρεσίες.

Κάποιες από τις βελτιώσεις της νέας χιονοδρομικής περιόδου είναι οι εξής:

  • SNOWPARK Kalavrita: Αναβάθμιση του Snow Park. Το πάρκο μεγάλωσε και έχουν δημιουργηθεί νέες διαδρομές και εμπόδια, για να καλύψουν όλα τα επίπεδα freestyle ski και snowboard. Το φουσκωτό μπαλόνι της Funbag είναι σταθερή αξία και θα διατίθεται και φέτος δωρεάν με το εισιτήριο των χιονοδρόμων.
  • All inclusive ski Kalavrita: Συνεχίζονται τα πακέτα all inclusive ski με μειωμένες τιμές, που από φέτος θα ισχύουν και τα Σαββατοκύριακα. Περιλαμβάνουν διαμονή και διατροφή στα Καλάβρυτα, εισιτήριο για το χιονοδρομικό (ski pass) και ενοικίαση εξοπλισμού.
  • SNOWBUS Kalavrita: Είναι η πιο οικονομική και άνετη λύση για τη μεταφορά από και προς το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων. Φέτος έχουν προβλεφθεί επιπλέον στάσεις επιβίβασης από την Αθήνα, αλλά και νέες διευκολύνσεις. Τα πολυτελή πούλμαν του ταξιδιωτικού οργανισμού Amphitrion εκτελούν προγραμματισμένα δρομολόγια από Αθήνα και Κόρινθο προς το χιονοδρομικό Καλαβρύτων, 5 ημέρες την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, καθ’όλη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου και με εκπτώσεις στην ενοικίαση εξοπλισμού, τα μαθήματα σκι και το φαγητό στο σαλέ. Τα Snowbus από την Πάτρα ξεκινούν στις 6 Ιανουαρίου με επίσημο συνεργάτη το G-slalom.
  • Σαλέ: Μεγάλες είναι οι αλλαγές στο σαλέ όπου ο χώρος προσαρμόστηκε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Θα δοθεί έμφαση στη γαστρονομία και θα προσφέρει φαγητό που βασίζεται σε τοπικές πρώτες ύλες και παραδοσιακές συνταγές. Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου σαλέ θα γίνουν με ένα μεγάλο μουσικό πάρτι στις 23 Δεκεμβρίου (στις 15:00).
  • Διασκέδαση και αναψυχή: Θα λειτουργήσει το νέο tubes park για ξέφρενες καταβάσεις στις χιονισμένες πλαγιές πάνω στις σαμπρέλες. Νέες εκδηλώσεις (events) σχεδιάστηκαν με στόχο να υπάρχει πάντα κάτι ενδιαφέρον στο βουνό.
  • Σχολές σκι: Οι επίσημες σχολές σκι και snowboard είναι φέτος η Helmos Ski Team (η νέα σχολή του χιονοδρομικού), η 4 Seasons Outdoor, η Camelia Ski School, η Alpine Ski Team, που έχουν ετοιμάσει πακέτα εκμάθησης για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα.
  • Μεταφορά από Καλάβρυτα προς το χιονοδρομικό κέντρο: Όλοι οι επισκέπτες της περιοχής των Καλαβρύτων θα μπορούν να επισκεφθούν το χιονοδρομικό κέντρο με τον Amphitrion, που ξεκινά νέα διαδρομή από τα Καλάβρυτα (αφετηρία-Σταθμός Οδοντωτού) προς το χιονοδρομικό. Η ώρα αναχώρησης είναι 9:30 π.μ. από τα Καλάβρυτα και αναχώρηση από το χιονοδρομικό κέντρο στις 14.00 για να επιστρέψει στην πόλη. Η υπηρεσία αυτή θα είναι διαθέσιμη τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, ενώ διατίθεται και οικογενειακό εισιτήριο για 2 ενήλικες και 2 παιδιά.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024