Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΔιάλογος για τον θαλάσσιο τουρισμό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Συνάντηση στρογγυλής τραπέζης

Διάλογος για τον θαλάσσιο τουρισμό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Συνάντηση στρογγυλής τραπέζης στις 18 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιείται από το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και με θέμα 'Διάλογος για τον Θαλάσσιο τουρισμό'.

Το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 1ου Θερινoύ Σχολείου για το Θαλάσσιο Τουρισμό που πραγματοποιήθηκε στη Χίο, διοργανώνει συνάντηση στρογγυλής τραπέζης την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 και ώρες 11:00-13:00 στην αίθουσα του ΟΛΠ με θέμα “Διάλογος για τον Θαλάσσιο τουρισμό”.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση  των βασικών συμπερασμάτων που προέκυψαν από τις τρεις θεματικές ενότητες του θερινού σχολείου: κρουαζιέρα και yachting,  ανάπτυξη των λιμενικών υποδομών και στην επιχειρηματικότητα στο θαλάσσιο τουρισμό.

Στη στρογγυλή τράπεζα θα συμμετέχουν οι κ.κ.: Ι. Σπιλάνης, γενικός γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, Γ. Βερνίκος, αντιπρόεδρος ΣΕΤΕ, Α. Στελλιάτος, πρόεδρος Ένωσης Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Τουριστικών Σκαφών, Π. Λουτριώτης, πρόεδρος Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ιστιοπλοϊκών Τουριστικών Σκαφών, Ι. Μπράς, διευθύνων σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Β. Γκάζικας, Louis Cruise Lines, Γ. Καστελάνος, εκτελεστικός διευθυντής Ε.ΛΙΜΕ., Σ. Καρνάκης, γενικός διευθυντής Μαρίνας Αθηνών, Θ. Πάλλης, Παν/μιο Αιγαίου, Μ. Λεκάκου, Παν/μιο Αιγαίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024