Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Helvetic Airways θα πετά σε ελληνικά νησιά από το καλοκαίρι του 2013
Αεροπορικές εταιρείες

Η Helvetic Airways θα πετά σε ελληνικά νησιά από το καλοκαίρι του 2013

Παρουσία της Helvetic Airways στους ελληνικούς αιθέρες από το καλοκαίρι του 2013, καθώς η ελβετική αεροπορική εταιρεία ξεκινά συνεργασία με τον Tour Operator Kuoni.

Η ελβετική αεροπορική εταιρεία Helvetic Airways, η οποία εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια για λογαριασμό της Swiss, αλλά και τσάρτερ πτήσεις σε όλη την Ευρώπη, ξεκινά συνεργασία με τον TO Kuoni και με άμεσο αποτελέσμα πτήσεις προς τα ελληνικά νησιά. Η εταιρεία, από το ερχόμενο καλοκαίρι θα εκτελεί ναυλωμένες πτήσεις προς Ελλάδα, προωθώντας πακέτα διακοπών της Kuoni.

Η Helvetic Airways διαθέτει 6 Fokker-100, ενώ πρόκειται να προσθέσει και αεροσκάφη Α-319 των 144 θέσεων, τα οποία και θα δρομολογήσει από τη Γενεύη και τη Βέρνη. Η Helvetic θα πετά προς Μύκονο, Κω, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα, αλλά και προς το Μπόντρουμ στα τουρκικά παράλια. Κάθε Κυριακή θα υπάρχουν δρομολόγια προς τις Βαλεαρίδες Νήσους (Menorca και Mallorca), προς Lamezia Terme στη Καλαβρία της Ιταλίας και προς το Bourgas στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας. Από τη Γενεύη η Helvetic Airways θα προσθέσει δρομολόγια και προς Λάρνακα, Κανάρια Νησιά και Αίγυπτο.

Τέλος, η Kuoni έχει ήδη συμφωνήσει με την αεροπορική εταιρεία για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων επιβατών προς Μάλαγα, Ρώμη, Νάπολη, Ρώμη Βιέννη, Πράγα και Μαγιόρκα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024