Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣκανδιναβικές αγορές: Πρώτος 'σταθμός' η Νορβηγία για τις εκθέσεις του 2013
Τουριστικές εκθέσεις

Σκανδιναβικές αγορές: Πρώτος 'σταθμός' η Νορβηγία για τις εκθέσεις του 2013

Με ιδιωτική πρωτοβουλία η ελληνική συμμετοχή στην έκθεση 'Reiselivsmessen' του Όσλο, με πολλές και σημαντικές παρουσίες από τα Χανιά και το Ρέθυμνο, από την ΠΡΟΤΟΥΡ για τη Ρόδο, αλλά και από την πρωτοεμφανιζόμενη Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου.

Η πρώτη έκθεση της Σκανδιναβίας ξεκινά από το Όσλο της Νορβηγίας με τη διεθνή έκθεση “Reiselivsmessen” στην Telenor Arena, απο 11 έως 13 Ιανουαρίου 2013. Η έκθεση αυτή είναι από τις σημαντικότερες διοργανώσεις καθότι για τους Νορβηγούς η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στους προορισμούς εξωτερικού. Η “Reiselivsmessen” το 2012 συγκέντρωσε περισσότερους από 41.200 επισκέπτες και επαγγελματίες, ενώ φέτος έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 600 εκθέτες από την Νορβηγία και το εξωτερικό.     
 
Η North Events συμμετέχει και στη φετινή διοργάνωση με δικό της περίπτερο και είναι η μοναδική συμμετοχή από την Ελλάδα στην έκθεση.

Στο περίπτερο της North Events σημαντική ανταπόκριση έχει η Κρήτη, με συνεκθέτες από Χανιά και Ρέθυμνο (Giannoulis Hotels & Resorts, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Almyrida Beach Resort, Bio Suites Hotel, Atrion Hotel, Rethymno Mare Resort, The Peninsula, Atlantis Beach Hotel, Kriti Beach Hotel, Kyma Beach Hotel, Rethymnotels: Minos Mare, Minos Mare Royal, Theartemis Palace, Hotel Ideon, Sentido Aegean Pearl, Sentido Pearl Beach, Aquila Hotels & Resorts και Macaris Suites & Spa).

Ιδιαίτερης σημασίας είναι και η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου -για πρώτη φορά σε έκθεση της Σκανδιναβίας- με στόχο τη διερεύνηση νέων αγορών και την δημιουργία επαφών με τον τουριστικό κλάδο της Νορβηγίας, αλλά και τους χιλιάδες αναμενόμενους επισκέπτες της έκθεσης. Από την Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου συμμετέχουν τα ξενοδοχεία Alma Hotel, Heliotrope Hotels, Sunrise Resort Hotel, Aegean Sun Hotel, Clara Hotel, Hotel Panselinos, Hotel Pasirhae, Hotel Silver Bay, Hotel Vicky I & II, Malemi Organic Hotel, Panorama Hotel και Sunrise Apts.

Ως συνεκθέτης συμμετέχει και ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ), σε μία στοχευμένη κίνηση για να ενισχύσει την προώθηση της Ρόδου στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Νορβηγίας.

Για όλους τους παραπάνω συνεκθέτες, με πρωτοβουλία της North Events όλα τα stand θα έχουν το δικό τους QR Code για την ενημέρωση των Νορβηγών επισκεπτών μέσω των smartphones τους.

Παράλληλα, μέσω της συμμετοχής της North Events συνεχίζεται η εκστρατεία για την προώθηση του πράσινου τουρισμού της χώρας μας, “Green Tourism in Greece”, για τα Green Key ξενοδοχεία, τις Γαλάζιες Σημαίες για ακτές και μαρίνες, με κύριους χορηγούς και υποστηρικτές της ενέργειας τον ΕΟΤ, την  TUI Nordic, Apollo Kuoni και SAS Scandinavian Airlines.

Υπενθυμίζεται ότι εθνικός διαχειριστής των προγραμμάτων Green Key και Γαλάζιων Σημαίων είναι η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης. Για τους σκοπούς της καμπάνιας θα διανέμεται δωρεάν και o ομώνυμος οδηγός “Green Tourism in Greece”, καθώς και χάρτες με τις Γαλάζιες Σημαίας της Ελλάδας.

Αντίστοιχα στην έκθεση “Reiselivsmessen” ξεκινά για τη Νορβηγία η διανομή της 5ης κατά σειρά δωρεάν έκδοσης του περιοδικού “Kalimera Hellas” της North Events – η μοναδική έκδοση για τον τουρισμό, την γαστρονομία και τον πολιτισμό της Ελλάδας σε τοπική γλώσσα. Στην έκδοση παρουσιάζονται μεταξύ άλλων οι διαφημιζόμενοι Apollo Kuoni, Amphitrion Travel, Copelouzos Real Estate Development, Mitsis Hotels, Lindian Village, Dolphin Bay Family Beach Resort, Sensimar Royal Blue Resort & Spa, Elysium Resort & Spa, Rodos Palladium Leisure & Wellness, Irene Palace Hotel, Aegean Houses, Blue Bay Hotel, Δήμος Πάρου, Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής και η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας.

Για τους παραπάνω θα πραγματοποιηθεί και διανομή έντυπου υλικού σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης, με εξυπηρέτηση από το προσωπικό του περιπτέρου της North Events.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024