Τελευταία νέα
Τεχνολογία

Νέο site για τα Mhotels

H Eyewide Internet Marketing Agency υλοποίησε το νέο site των ξενοδοχείων Mhotels στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, Mirabello Beach & Village, Hermes Hotel και Coral Hotel.

Online βρίσκεται πλέον το νέο site των ξενοδοχείων Mhotels στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Τα Mhotels αποτελούνται από 3 ξενοδοχεία, το Mirabello Beach & Village, το Hermes Hotel και το Coral Hotel, τα οποία είναι 5,4 και 3 αστέρων αντίστοιχα. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στα μοναδικής ομορφιάς παράλια της Κρήτης και δημιουργούν την ιδανική εμπειρία των διακοπών σας.

Το Mirabello είναι ένα θέρετρο στο Αιγαίο με κομψές εγκαταστάσεις και επαγγελματική εξυπηρέτηση, που το καθιστά ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να περάσουν πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα, είτε ως οικογένεια είτε ως ζευγάρι.

Το Hermes Hotel βρίσκεται στην παραλιακή γραμμή του κόλπου του Μιραμπέλου και δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να δοκιμάσουν τη μοναδική Μεσόγειο Θάλασσα και απέχει μόλις ένα βήμα μακριά από την καρδιά της ζωντανής πόλης του Αγίου Νικολάου.

Τέλος, το Coral Hotel βρίσκεται στην παραλιακή γραμμή του Αγίου Νικολάου με θέα το απέραντο γαλάζιο του κόλπου του Μιραμπέλου. Το Coral Hotel ξεπερνά τις προσδοκίες προσφέροντας υπηρεσίες πολύ υψηλότερες από αυτές ενός ξενοδοχείου 3 αστέρων.

Πρωταρχικός σκοπός της Eyewide Internet Marketing Agency στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας, είναι να συνδυάσει αρμονικά την λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική καθώς και να εξασφαλίσει την εύκολη πλοήγηση του χρήστη, μετατρέποντας έτσι τη σελίδα σας σε ένα χρήσιμο εργαλείο για την επιχείρησή σας. Τα ξενοδοχεία Mhotels στην Κρήτη υπέγραψαν συνεργασία με την Eyewide Internet Marketing Agency για τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Hotel Internet Marketing
  • Δημιουργία ιστοσελίδας
  • Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024