Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsH TUI Travel επιβεβαιώνει τις φήμες περί συγχώνευσης με την TUI AG
TOs

H TUI Travel επιβεβαιώνει τις φήμες περί συγχώνευσης με την TUI AG

Η TUi Travel επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη γερμανική μητρική της, TUI AG, για μια πιθανή συγχώνευση.

Η ανακοίνωση ότι η TUI Travel επιβεβαίωσε ότι συζητά με τη γερμανική μητρική της, TUI AG για πιθανή συγχώνευση, είδε την τιμή της μετοχής της TUI Travel να κάνει άλμα πάνω από 300 μονάδες αλλά σήμερα το πρωί έπεσε και πάλι, με τη διαπραγμάτευση γύρω στις 290 μονάδες.

Η εισηγμένη στο Λονδίνο Travel TUI εξέδωσε τη συγκεκριμένη δήλωση το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, επιβεβαιώνοντας προσέγγιση από την TUI AG, η οποία “μπορεί ή και όχι να οδηγήσει σε έναν συνδυασμό των δύο εταιρειών“.

Ο όμιλος δήλωσε: “Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, αλλά ξεκινούν από το γεγονός ότι κάθε πιθανή συνεργασία, εάν πραγματοποιηθεί, θα μπορούσε να επιτευχθεί όχι με αντίστροφη εξαγορά, αλλά με ολική συγχώνευση”.

Ο όμιλος TUI AG οφείλει να ανακοινώσει έως τον Φεβρουάριο του 2013 είτε μια βάσιμη πρόθεση υποβολής προσφοράς ή ότι δεν προτίθεται να κάνει μια τέτοια προσφορά -αν και η προθεσμία αυτή μπορεί να παραταθεί.

Ο γερμανικός ταξιδιωτικός οργανισμός δημιούργησε την TUI Travel στο Λονδίνο το 2007, ύστερα από τη συγχώνευση της TUI με τη First Choice. Διατηρεί ωστόσο ένα ποσοστό 56%.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024