Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΔιεθνής διαγωνισμός μέσω των Social Media από την Qatar Airways
Αεροπορικές εταιρείες

Διεθνής διαγωνισμός μέσω των Social Media από την Qatar Airways

'To Maldives, with love. Qatar Airways' ονομάζεται ο online διαγωνισμός που διοργανώνει διεθνώς η Qatar Airways.

Η Qatar Airways ανήγγειλε των παγκόσμιο online διαγωνισμό “To Maldives, With Love. Qatar Airways”. Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος online, με την ευκαιρία να κερδίσουν υπέροχα δώρα όπως πακέτο διακοπών για δύο άτομα στις Μαλδίβες.

Ο διαγωνισμός είναι διαθέσιμος στα social media sites της εταιρείας –facebook.com/qatarairways, twitter.com/qatarairways– και μέσω της ιστοσελίδας της, qatarairways.com/maldiveswithlove.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν επιπλέον πιθανότητες να κερδίσουν με το να προτείνουν σε φίλους τους online να λάβουν και εκείνοι μέρος. Δεν απαιτείται αγορά για να λάβει κανείς μέρος. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 14 Φεβρουαρίου.

Μεταξύ των δώρών είναι δύο Qatar Airways Business Class εισιτήρια από όλο το δίκτυο της εταιρείας μέσω Ντόχα, προς το Μάλε, την πρωτεύουσα των Μαλδιβών. Οι νικητές  θα παραλάβουν επίσης δωρεάν μεταφορές (μέσω υδροπλάνων) από το Μάλε προς το ξενοδοχείο W Retreat Maldives και δωρεάν παραμονή (3 διανυκτερεύσεις). Επίσης θα παραλάβουν μία δωρεάν διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο W Doha. Θα διανεμηθούν ακόμη ένα σετ εισιτηρίων σε οικονομική θέση της Qatar Airways από όλο το δίκτυο της εταιρείας προς το Μάλε, μαζί με θαλάσσια μεταφορά προς το Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa. Επιπλέον, θα διανεμηθεί άλλο ένα σέτ εισιτηρίων σε οικονομική θέση της Qatar Airways σε όλο το διεθνές δίκτυό της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024