Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέος Τουριστικός Οδηγός για το Λουτράκι

Νέος Τουριστικός Οδηγός για το Λουτράκι

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο νέος τουριστικός οδηγός για το Λουτράκι από την Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής Ανάπτυξης Λουτρακίου-Περαχώρας, Δ.Ε.Τ.Α.Λ.Π. Ο οδηγός προλογίζεται από τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Παύλο Παύλου, και […]

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο νέος τουριστικός οδηγός για το Λουτράκι<.> από την Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής Ανάπτυξης Λουτρακίου-Περαχώρας<...>, Δ.Ε.Τ.Α.Λ.Π.

Ο οδηγός προλογίζεται από τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Παύλο Παύλου, και τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Δ.Ε.Τ.Α.Λ.Π. κ. Σπύρο Καραβούλη.

Μεταξύ των πληροφοριών που περιέχει συγκαταλέγονται και χρήσιμες πληροφορίες για τις συγκοινωνίες, τα αξιοθέατα, και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στο Λουτράκι. Ενδιαφέρουσες είναι οι παρουσιάσεις των πολλών δραστηριοτήτων που μπορούν να κάνουν οι επισκέπτες της περιοχής, όπως επίσης, και οι διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού, μεταξύ των οποίων ο θρησκευτικός και φυσικά ο θεραπευτικός τουρισμός για τον οποίο είναι πασίγνωστο το Λουτράκι.

Μέσα από τον οδηγό φυσικά δεν λείπουν τα ξενοδοχεία της περιοχής, τα εστιατόρια, τα κέντρα διασκέδασης και οι άλλες τουριστικές επιχειρήσεις. Παρουσίαση ακόμα γίνεται και το καζίνο του Λουτρακίου, το οποίο επαναλειτούργησε το 1995, και είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης.

Η σύνταξη των κατατοπιστικών κειμένων έγινε από την κ. Βάνα Νικολοπούλου και τον κ. Αντώνη Κουκουλά και οι φωτογραφίες προέρχονται από το αρχείο της Δ.Ε.Τ.Α.Λ.Π.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024