Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑναγνώριση δύο νέων ιαματικών πηγών από την Επιτροπή Προστασίας Φυσικών Ιαματικών Πόρων
Ιαματικός τουρισμός

Αναγνώριση δύο νέων ιαματικών πηγών από την Επιτροπή Προστασίας Φυσικών Ιαματικών Πόρων

Οι πηγές 'Γιάλτρα Αιδηψού' και 'Χανόπουλος' στο νομό Άρτας αναγνωρίσθηκαν ως ιαματικές από την Επιτροπή Προστασίας Φυσικών Ιαματικών Πόρων.

Δύο νέες ιαματικές πηγές αναγνώρισε η Επιτροπή Προστασίας Φυσικών Ιαματικών Πόρων, η οποία ενεργοποιήθηκε πρόσφατα με την παρέμβαση της υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη. Πρόκειται για τις πηγές “Γιάλτρα Αιδηψού” και “Χανόπουλος”, που βρίσκεται στο νομό Άρτας.

Στόχος του υπουργείου είναι να συνεχιστεί με σταθερό ρυθμό η αναγνώριση πηγών προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για όλη τη χώρα.

Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη απόφαση της Επιτροπής είχαν αναγνωριστεί οι ιαματικές πηγές: Λουτράκι- Πόζαρ (Αριδαία), Σουρωτή (Θεσσαλονίκη), Κάνιστρα (Κασσάνδρα , Χαλκιδική), Καλλιθέα (Ρόδος), Λουτράκι – Περαχώρα ( Κόρινθος), Θέρμη (Θεσσαλονίκης) και Παρενέστη (Δράμας).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024