Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑεροπορικά εισιτήρια, διαμονή στην Ευρώπη και μετρητά το δώρο της κλήρωσης της Airfasttickets
OTAs

Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή στην Ευρώπη και μετρητά το δώρο της κλήρωσης της Airfasttickets

Δύο αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή για δύο διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο πρώτης κατηγορίας σε ευρωπαϊκό προορισμό της επιλογής του, καθώς και 1.000 ευρώ μετρητά είναι τα δώρα για τον μεγάλο νικητή της κλήρωσης της Airfasttickets.

Με έκπληξη και ενθουσιασμό παρέλαβε δύο αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή για δύο διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο πρώτης κατηγορίας σε ευρωπαϊκό προορισμό της επιλογής του, καθώς και 1.000 ευρώ μετρητά ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης της Airfasttickets.

Η συμμετοχή στην κλήρωση είχε ξεκινήσει στο πλαίσιο εκδήλωσης του περασμένου Ιουλίου στο Σύνταγμα, όπου 100 “πορτοκαλί άνθρωποι – Nickoman” ενημέρωναν το κοινό της Αθήνας για τις ευκαιρίες για ταξίδια που προσφέρει το ταξιδιωτικό πόρταλ της Airfasttickets, και διήρκησε μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ο νικητής του δώρου είναι ο κ. Λουκάς Παπαναστασίου, ο οποίος ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης από τον διευθυντή Ελλάδας της Airfasttickets κ. Παναγή Βασιλάτο ανήμερα της γιορτής του στις 18 Οκτωβρίου 2012. Η τύχη για τον κ. Παπαναστασίου συνεχίστηκε, αφού έλαβε το δώρο του από τα κεντρικά γραφεία της Airfasttickets την ημέρα των γενεθλίων του! Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πακέτο του δώρου συμπεριλαμβάνονταν ακόμα και οι φόροι αεροδρομίου. Παράλληλα, η Airfasttickets πίστωσε τον τραπεζικό λογαριασμό του με 1.000 ευρώ, ώστε να μπορεί στο ταξίδι του να ξοδέψει όσα χρήματα επιθυμεί.

“Την ημέρα της γιορτής μου με κάλεσαν στο τηλέφωνο λέγοντας μου ότι έχω κερδίσει δύο αεροπορικά εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό της Ευρώπης και 1.000 ευρώ μετρητά. Φυσικά στην αρχή δεν το πίστεψα και ζήτησα να μάθω ποιο θα είναι το αντάλλαγμα, όπως συνήθως γίνεται από κάποιες εταιρείες. Με μεγάλη μου έκπληξη επιβεβαίωσα ότι απλά είχα κερδίσει, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού που είχα λάβει μέρος πριν λίγο καιρό, οδηγούμενος στο ταξιδιωτικό πόρταλ της Airfasttickets από ένα ενημερωτικό φυλλάδιο που είχα πάρει από έναν ‘πορτοκαλί άνθρωπο’ πριν λίγες εβδομάδες κοντά στο Σύνταγμα. Πραγματικά δεν το περίμενα! Με αφορμή το δώρο μου γνώρισα τον ταξιδιωτικό κόμβο της Airfasttickets και πρέπει να πω ότι από τότε πάντα αγοράζω με πλήρη ασφάλεια και σε καταπληκτικές τιμές όλες τις ταξιδιωτικές μου υπηρεσίες από αυτό το πόρταλ. Φυσικά, το έχω πει σε όλους τους φίλους μου οι οποίοι έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι! Ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Με αυτά τα λόγια, ο κ. Παπαναστασίου παρέλαβε το δώρο του από τα χέρια του κ. Βασιλάτου, παρουσία της κας Νατάσσας Παγώνη από το τμήμα Events & Marketing της Airfasttickets, και του κ. Βασίλη Μπρασινίκα, Operation Supervisor της Airfasttickets.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024