Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Ακμή διαγωνίστηκαν σε καλλιτεχνικές παρουσιάσεις γλυπτών εκθεμάτων από βούτυρο, ζύμη, ζάχαρη, σοκολάτα και γαμήλιες τούρτες κατακτώντας 5 χρυσά βραβεία, ένα αργυρό, ένα χάλκινο και έναν έπαινο.
Σάρωσαν τα χρυσά βραβεία και τους επαίνους οι σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης του ΙΕΚ Ακμή στo διαγωνισμό του Chef Club για σπουδαστές σχολών γαστρονομίας που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 8ης έκθεσης HORECA.
Οι σπουδαστές διαγωνίστηκαν σε καλλιτεχνικές παρουσιάσεις γλυπτών εκθεμάτων από βούτυρο, ζύμη, ζάχαρη, σοκολάτα και γαμήλιες τούρτες κατακτώντας 5 χρυσά βραβεία, ένα αργυρό, ένα χάλκινο και έναν έπαινο, τα περισσότερα από κάθε άλλη σχολή που διαγωνίστηκε, εντυπωσιάζοντας τους επαγγελματίες του κλάδου με τις γνώσεις, το ταλέντο και τις ικανότητές τους. Αναλυτικά τα βραβεία:
Χρυσά:
- Καλλιτεχνική Παρουσία Γαμήλιας Τούρτας
- Καλλιτεχνική Παρουσία Καραμέλας
- Καλλιτεχνική Παρουσία Σοκολάτας
- Εκθέματα Σκαλιστά Σοκολάτας
- Εκθέματα Σκαλιστά Τυριού
Ασημένια: Εκθέματα Σκαλιστά Λαχανικών
Χάλκινα: Καλλιτεχνική Παρουσία Νεκρής Ζύμης
Έπαινος: Καλλιτεχνική Παρουσία Βουτήρου.
Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.