Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤο Ιράν ενώνεται ξανά με την Ελλάδα μέσω του Ομίλου MidEast
Τουριστικά γραφεία

Το Ιράν ενώνεται ξανά με την Ελλάδα μέσω του Ομίλου MidEast

Ο Όμιλος MidEast ναυλώνει αεροπλάνα για πτήσεις μεταξύ Ιράν – Ελλάδας. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά τρεις πτήσεις μετ’επιστροφής.

Πριν από έξι μήνες ο Όμιλος MidEast ορίστηκε Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Iran Air στην Ελλάδα. Έναν ρόλο που θεώρησε πολύ σημαντικό, προκειμένου να συνεισφέρει στον εισερχόμενο τουρισμό της χώρας μας. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, ο όμιλος αποφάσισε να πραγματοποιήσει τρεις απευθείας πτήσεις μεταξύ Τεχεράνης και Αθήνας, τον μήνα Μάρτιο. Στόχος αυτής της κίνησης είναι βέβαια να ενώσει η Iran Air μετά από 9 χρόνια ξανά το Ιράν με την Ελλάδα.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν στις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • 18 Μαρτίου: Αθήνα – Τεχεράνη και Τεχεράνη – Αθήνα
  • 25 Μαρτίου: Αθήνα – Τεχεράνη και Τεχεράνη – Αθήνα
  • 01 Απριλίου: Αθήνα – Τεχεράνη και Τεχεράνη – Αθήνα.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της MidEast δήλωσε: “Για εμάς στον Όμιλο MidEast, ο εισερχόμενος τουρισμός είναι ένα πολύτιμο αγαθό που μπορεί να προσφέρει πολλά στην χώρα μας, ειδικότερα σε αυτές τις εποχές. Οι Ιρανοί τουρίστες αγαπούν την χώρα μας για την ιστορία της και είναι ψηλά στις προτιμήσεις τους σαν προορισμός, παρόλα αυτά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ώστε να μας επισκεφτούν τους αποτρέπουν από το να πραγματοποιήσουν ένα τέτοιο ταξίδι. Ναυλώνοντας αυτές τις πτήσεις, κάνουμε μια προσπάθεια να ενώσουμε ξανά τις δύο χώρες, τους δύο σπουδαίους αυτούς πολιτισμούς και να ενισχύσουμε τον εισερχόμενο τουρισμό από το Ιράν προς τη χώρα μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024