Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ KLM παρουσιάζει ανανεωμένη ευρωπαϊκή πολιτική προϊόντων και τιμών
Αεροπορικές εταιρείες

Η KLM παρουσιάζει ανανεωμένη ευρωπαϊκή πολιτική προϊόντων και τιμών

Από τις 22 Απριλίου του 2013, η KLM Royal Dutch Airlines θα προσφέρει, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, πτήσεις σε περισσότερους από 30 προορισμούς στην Ευρώπη.

Η KLM προσφέρει ένα ανανεωμένο επιχειρηματικό μοντέλο στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις ανάγκες των επιβατών: πολλοί επιβάτες ταξιδεύουν πλέον χωρίς αποσκευές στην Ευρώπη. Οι επιβάτες επιθυμούν ολοένα και περισσότερο να “προσαρμόζουν” τα ταξίδια τους και η ταξιδιωτική τους εμπειρία μπορεί να εμπλουτιστεί με μία ποικιλία επιλογών επί πληρωμής, προϊόντων & υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες αυτές είναι σχεδιασμένες για να αυξήσουν την προσωπική άνεση των επιβατών, όπως το Economy Comfort, οι Υπηρεσίες προτεραιότητας, Πρόσβαση στο Lounge, A la Carte, αναβάθμιση στη Business Class.

Ο επιβάτης θα μπορεί πλέον να επιλέγει εάν επιθυμει να κάνει check-in τις αποσκευές του ανάμεσα σε μία σειρά άλλων επιλογών που αφορούν στο ταξίδι. Οι εταιρικοί πελάτες και οι πελάτες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα μιλίων Flying Blue υα εξαιρούνται. Επίσης, στις υπερατλαντικές πτήσεις της KLM, οι πελάτες δικαιούνται μια βαλίτσα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Από τις 22 Απριλίου 2013, οι επιβάτες στην οικονομική θέση για το Άμστερνταμ και στις ευρωπαϊκές πτήσεις έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν με check-in αποσκευές πληρώνοντας το αντίτιμο των 15 ευρώ/αποσκευή ανά πτήση προς προορισμούς εντός της Ευρώπης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024