Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευση1ο Διεθνές Θερινό Σχολείο 'Managing tourism in time of crisis'
Τουριστική εκπαίδευση

1ο Διεθνές Θερινό Σχολείο 'Managing tourism in time of crisis'

Το Θερινό Σχολείο απευθύνεται σε φοιτητές, νέους ερευνητές, τουριστικούς επιχειρηματίες και εργαζόμενους στον τουριστικό τομέα, που επιθυμούν είτε να εμπλουτίσουν είτε να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους σε σύγχρονα θέματα διοίκησης του τουρισμού και των τουριστικών επιχειρήσεων.

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού” του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνουν στη Ρόδο το 1ο Διεθνές Θερινό Σχολείο “Managing tourism in time of crisis” από τις 29 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου 2013. Επιστημονικός Υπεύθυνος του Θερινού Σχολείου είναι ο δρ. Θεόδωρος Α. Σταυρινούδης, επίκουρος καθηγητής στη “Διοίκηση των Τουριστικών Επιχειρήσεων” στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στο Θερινό Σχολείο θα διδάξουν διακεκριμένοι Καθηγητές από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.

Το Θερινό Σχολείο απευθύνεται σε: φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες), νέους ερευνητές, απόφοιτους συναφών με τον τουρισμό τμημάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τουριστικούς επιχειρηματίες, στελέχη και εργαζόμενους στον τουριστικό τομέα κ.ά., οι οποίοι επιθυμούν είτε να εμπλουτίσουν είτε να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους, σε σύγχρονα θέματα διοίκησης του τουρισμού και των τουριστικών επιχειρήσεων, με ιδιαίτερη έμφαση σε περιόδους κρίσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024