Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία Athens Ledra Marriott – Νova
Ξενοδοχεία

Συνεργασία Athens Ledra Marriott – Νova

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου Athens Ledra Marriott θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ιδιωτικής τηλεθέασης της Nova.

Το Athens Ledra Marriott, καλωσορίζει τη συνεργασία με την πρώτη συνδρομητική, ψηφιακή, δορυφορική τηλεόραση στην Ελλάδα τη Nova. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου, θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ιδιωτικής τηλεθέασης της Nova. Ο κάθε πελάτης θα μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει μέσα από αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο αλλά και ένα πλήρες μπουκέτο καναλιών με περιεχόμενο την ενημέρωση, την εκπαίδευση, την μουσική, τις τέχνες και το lifestyle.

Η συνεργασία του ξενοδοχείου Athens Ledra Marriott με τη Nova στοχεύει στη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες του ξενοδοχείου, δίνοντας τους την ευκαιρία να επιλέξουν την υπηρεσία ψυχαγωγίας που ταιριάζει στον καθένα ξεχωριστά, με έμφαση στο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρει η ψηφιακή πλατφόρμα της Nova, διοργανώσεων όπως Superleague ΟΠΑΠ, UEFA Champions League, UEFA Europa League & Euroleague και πολλές άλλες σημαντικές διοργανώσεις όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο & γκολφ.

Η νέα αυτή συνεργασία αποτελεί ένα ακόμη επιτυχημένο βήμα στην υλοποίηση της στρατηγικής διείσδυσης της Nova στην αγορά των ξενοδοχειακών μονάδων και αναδεικνύει την προσιτότητα των υπηρεσιών της προς τη “βαριά βιομηχανία” της χώρας, η οποία οφείλει να αναβαθμίζει συνεχώς τα επίπεδα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Με τη σειρά του το Athens Ledra Marriott συνεχίζει να καινοτομεί στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στο χώρο της φιλοξενίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024