Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΗ υπουργός Τουρισμού συνεχάρη τους νικητές διαγωνισμού μαγειρικής στη HORECA
Τουριστική εκπαίδευση

Η υπουργός Τουρισμού συνεχάρη τους νικητές διαγωνισμού μαγειρικής στη HORECA

Οι δευτεροετείς σπουδαστές κατέλαβαν την τρίτη θέση στο διαγωνισμό μαγειρικής των σπουδαστών ΕΠΑΣ και ΙΕΚ Αναβύσσου, στο πλαίσιο της HORECA.

Την ενεργό στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού στους σπουδαστές των ΕΠΑΣ-ΙΕΚ, εξέφρασε η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την συνάντηση της σήμερα το πρωί στο υπουργείο, με τους νικητές του διαγωνισμού μαγειρικής των σπουδαστών ΕΠΑΣ και ΙΕΚ Αναβύσσου, στο πλαίσιο της HORECA. Παρών στη συνάντηση ήταν και γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος.

Οι δευτεροετείς σπουδαστές ΕΠΑΣ ξενοδοχειακών κατέλαβαν την τρίτη θέση στο σχετικό διαγωνισμό. Επίσης διακρίθηκαν οι δευτεροετείς του ΙΕΚ μαγειρικής, και οι σπουδαστές του ΕΠΑΣ Ζαχαροπλαστικής. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του διαγωνισμού, διακρίσεις έλαβαν και οι δευτεροετείς σπουδαστές ΙΕΚ μαγειρικής Αθηνών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024