Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο destsetters παρών στο LGBT Segment της έκθεσης ITB στο Βερολίνο
LGBT tourism

Το destsetters παρών στο LGBT Segment της έκθεσης ITB στο Βερολίνο

Η προβολή της Ελλάδας στο περίπτερο του destsetters θα ολοκληρωθεί μέσα από ένα φωτογραφικό αφιέρωμα αποτύπωσης εμπειριών από το aegeanpan.com, υπό τη φωτογραφική επιμέλεια του hotel photographer Χρήστου Δράζου.

Έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη συμμετοχή του στην έκθεση Fitur στη Μαδρίτη τον περασμένο μήνα, το destsetters, εκπροσωπώντας περισσότερα από 30 ξενοδοχεία από την Ελλάδα, αναμένεται να αποτελέσει μια από τις πλέον πολυσυζητημένες συμμετοχές στο LGBT Segment της έκθεσης ITB στο Βερολίνο.

Το destsetters αποτελεί μια από τις ελάχιστες εταιρείες παγκοσμίως με εξειδίκευση στα καταναλωτικά χαρακτηριστικά του δυναμικού αυτού κοινού και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στα εξειδικευμένα segments των διεθνών εκθέσεων Fitur και ITB, εκπροσωπώντας με ιδιωτική πρωτοβουλία την Έλλαδα ως προορισμό, αλλά και σημαντικές διοργανώσεις για το LGBT κοινό, όπως το Thessaloniki Pride. Η επιτυχία του project επιβεβαιώνεται από το διεθνή του χαρακτήρα, καθώς συνεχώς προστίθενται ξενοδοχεία και προορισμοί και απο άλλες χώρες εκτός Ελλάδας, όπως για παράδειγμα η Κύπρος και η Ιταλία.

Ξενοδοχεία, όπως το Mykonos Theoxenia στη Μύκονο, το Royal Blue Resort στην Κρήτη, το Esperos Village στη Ρόδο, αλλά και η συλλογή από πολυτελείς βίλες σε όλη την Ελλάδα, Med Villas πρωτοστατούν στην καμπάνια, ενώ η προσπάθεια στηρίζεται γαστρονομικά από τα Santo Wines, προσφέροντας μοναδικό Vinsanto σε όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου.

Η προβολή της Ελλάδας στο περίπτερο του destsetters θα ολοκληρωθεί μέσα από ένα φωτογραφικό αφιέρωμα αποτύπωσης εμπειριών από το aegeanpan.com, υπό τη φωτογραφική επιμέλεια του hotel photographer Χρήστου Δράζου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024