Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικές υποδομές

Καταγραφή δύσκολων και επικίνδυνων σημείων κυκλοφορίας στο Δήμο Χερσονήσου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 March 2013, 11:12

Η καταγραφή των επικίνδυνων σημείων κυκλοφορίας στο Δήμο Χερσονήσου κρίθηκε απαραίτητη για την ασφαλέστερη και καλύτερη διακίνηση των χιλιάδων τουριστών που κινούνται καθημερινά στους δρόμους της Κρήτης.

Μετά από πρόσκληση των Σωματείων Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης, του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης προς το Δήμο Χερσονήσου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου επίσκεψη και καταγραφή δύσκολων και επικίνδυνων σημείων κυκλοφορίας στη περιοχή του Δήμου.

Η καταγραφή των σημείων από ομάδα που μετέφερε τουριστικό λεωφορείο, το οποίο προσφέρθηκε από το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, κρίθηκε απαραίτητη για την ασφαλέστερη και καλύτερη διακίνηση των χιλιάδων τουριστών που κινούνται καθημερινά στους δρόμους της Κρήτης και ειδικά στο Δήμο Χερσονήσου, έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς Δήμους της Ελλάδας.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης δήλωσε: ”Η ενέργεια αυτή η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, πέραν της καταγραφής και της ιεράρχησης των προβλημάτων υποδηλώνει ότι η Δημοτική Αρχή με επιτόπιες αυτοψίες και επισκέψεις επισημαίνει τα προβλήματα και τις ενδεδειγμένες λύσεις , ούτως ώστε στη συνέχεια σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της,  να επιλύει όλα τα ζητήματα με προτεραιότητα σε αυτά που αφορούν την ασφάλεια των δημοτών και των επισκεπτών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top