Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Travelplanet24 στην αγορά της Γαλλίας
e-tourism

Η Travelplanet24 στην αγορά της Γαλλίας

Η Travelplanet24, μία από τις 20 μεγαλύτερες e-commerce εταιρείες στην Ελλάδα και ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα online travel agencies στη ΝΑ Ευρώπη, ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου επίσημα τη λειτουργία της στην αγορά της Γαλλίας.

Ακολουθώντας τη στρατηγική επέκτασης στο εξωτερικό με το brand “tripsta” η Travelplanet24 έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 14 χωρών (tripsta.net). Οι Γάλλοι χρήστες θα μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω της ιστοσελίδας tripsta.fr, στην οποία παρέχονται όλα τα προιόντα της Travelplanet24, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτων.

Το δυναμικό πλάνο ανάπτυξης και συνεχής επέκτασης της Travelplanet24 είχε ως αποτέλεσμα την έναρξη λειτουργίας των γραφείων της στην Ρουμανία, τον Αύγουστο 2012, για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων στις νέες αγορές.  Για την αγορά της Γαλλίας, το Travelplanet24 απασχολεί 2 άτομα στο τμημα εξυπηρέτησης πελατών, στα γραφεία της εταιρείας, στο Βουκουρέστι.

Για να γιορτάσουν την έναρξη της νέας ιστοσελίδας, tripsta.fr, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν ένα παραδοσιακό γαλλικό πρωινό, υπό τους ήχους της Edith Piaf και Jacques Brel, στα νέα κεντρικά γραφεία στο Σύνταγμα. O Philipp Brinkmann, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής, επισήμανε με δήλωση του: “Η αγορά της Γαλλίας σηματοδοτεί τη δυναμική συνέχεια της επέκτασης στη Κεντρική και Δυτική Ευρώπη και είμαστε περήφανοι που το γιορτάσαμε με ένα παραδοσιακό και ευχάριστο τρόπο για τους εργαζομένους μας. Η ομάδα μας είναι η δυναμική μας και χαίρομαι ιδιαίτερα που συνεχώς μεγαλώνει. Επόμενες αγορές για εμάς είναι η αγορά της Αλβανίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας, Κροατίας και Σουηδίας”.

Η  Τravelplanet24.com έχει ως στρατηγικό στόχο τη πρώτη θέση στην αγορά των online travel agencies στη ΝΑ Ευρώπη, μία περιοχή που συνιστά ένα ιδιαίτερα γόνιμο δίκτυο αγορών, σε σχέση με τη διείσδυση του διαδικτύου, τη γεωγραφική θέση, τα market shares και την οικονομία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024