Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕκμίσθωση χώρων αιγιαλού και παραλίας Δ.Κ. Καμαρίου και Εμπορείου
Σαντορίνη

Εκμίσθωση χώρων αιγιαλού και παραλίας Δ.Κ. Καμαρίου και Εμπορείου

Αίτηση στη ΓΕΩΘΗΡΑ ΜΑΕ καλούνται να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες όμορων στην παραλία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και κέντρων αναψυχής, που δραστηριοποιούνται στα όρια των Δ.Κ. Καμαρίου και Εμπορείου του Δήμου Θήρας, για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Μονομετοχικής ΑΕ του Δήμου Θήρας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες όμορων στην παραλία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και κέντρων αναψυχής, που δραστηριοποιούνται στα όρια των Δ.Κ. Καμαρίου και Εμπορείου του Δήμου Θήρας,

οι οποίοι επιθυμούν να μισθώσουν το χώρο αιγιαλού και παραλίας που βρίσκεται έμπροσθεν της επιχείρησής τους, για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού (εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, καθισμάτων, ομπρελών κ.λπ.), να υποβάλλουν αίτηση στη ΓΕΩΘΗΡΑ ΜΑΕ.

Προκειμένου να παραλαμβάνονται οι αιτήσεις από τη ΓΕΩΘΗΡΑ ΜΑΕ, πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται από αρμοδίως θεωρημένο ακριβές αντίγραφο της άδειας του καταστήματος που διατηρούν καθώς και να αναγράφουν τον Α.Φ.Μ. του ενδιαφερόμενου μισθωτή (είτε φυσικού, είτε νομικού προσώπου). Προς εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, διευκρινίζεται ότι προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραχώρηση, οι όμοροι επαγγελματίες θα χρειαστεί, σε μεταγενέστερο στάδιο, να προσκομίσουν βεβαίωση μη οφειλής στο Δήμο Θήρας, τη Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας και τη ΓΕΩΘΗΡΑ ΜΑΕ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής όλων των αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 και ώρα 14:00. Μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας, δε θα γίνεται δεκτή καμία αίτηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024