Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingAcrobat Yachting: Νέα εταιρεία θαλάσσιου οικοτουρισμού
Yachting

Acrobat Yachting: Νέα εταιρεία θαλάσσιου οικοτουρισμού

Η Acrobat Yachting έχει ως κύριο αντικείμενο την παροχή τουριστικών πακέτων διακοπών και την ενοικίαση ιστιοφόρων σκαφών με επίκεντρο τη θάλασσα στη βόρεια Ελλάδα.

Η ECOERA Group επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον κλάδο του τουρισμού, ιδρύοντας την Acrobat Yachting, τη νέα εταιρεία θαλάσσιου οικοτουρισμού.

Η Acrobat Yachting έχει ως κύριο αντικείμενο την παροχή τουριστικών πακέτων διακοπών και την ενοικίαση ιστιοφόρων σκαφών με επίκεντρο τη θάλασσα στη βόρεια Ελλάδα. Ως εταιρεία “υπεύθυνου τουρισμού” και οικολογικής πρακτικής έχει ως στόχο να προσφέρει θεματικές εκδρομές, όπου πλήρωμα και επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν τις θάλασσες του Β. Αιγαίου και των Σποράδων, εξερευνώντας και θαυμάζοντας τα τοπικά προϊόντα, τη φύση, το θαλάσσιο πλούτο, τους προϊστορικούς και ιστορικούς θησαυρούς, όλα μέσα από την κεντρική ιδέα της αειφορίας.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις προσφερόμενες υπηρεσίες δημιουργώντας τη δική του εκδρομή συνδυάζοντας τα μέρη όπου επιθυμεί να πλεύσει και τις δραστηριότητες ή επιλέγοντας από τα ήδη υπάρχοντα θεματικά πακέτα διακοπών. Δυναμική, φιλική, διασκεδαστική και άκρως λειτουργική, η ιστοσελίδα της εταιρείας έχει εύχρηστο μενού για πλοήγηση και παρέχει πληθώρα πληροφοριών στους επισκέπτες της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024