Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕκπαιδευτικά σεμινάρια γαστρονομίας για επαγγελματίες στη Σαντορίνη
Γαστρονομία

Εκπαιδευτικά σεμινάρια γαστρονομίας για επαγγελματίες στη Σαντορίνη

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας '2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη', πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα 'Το Κρασί και τα Τοπικά Προϊόντα της Σαντορίνης στη Σύγχρονη Εστίαση'.

Ο Δήμος Θήρας προσκαλεί τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων εστίασης και φιλοξενίας, καθώς και άλλων ενδιαφερομένων επιχειρήσεων, να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα: “Το Κρασί και τα Τοπικά Προϊόντα της Σαντορίνης στη Σύγχρονη Εστίαση” που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις παραγωγής και τους ειδικούς του κλάδου που δραστηριοποιούνται στη Σαντορίνη.

Στόχος είναι η επίτευξη του βέλτιστου χειρισμού και παρουσίασης του κρασιού και των λοιπών τοπικών προϊόντων, η οποία επιδιώκεται μέσω της πρωτοβουλίας “2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη”.

Ήδη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Σεμινάριο την Τρίτη 2 Απριλίου 2013 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, στον Πύργο.To επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο του Οινοποιείου Μπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων παρουσιάζονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της θηραϊκής αγροτικής παραγωγής, η μεταποιητική δραστηριότητα στη Σαντορίνη και προτάσεις για τη βέλτιστη ανάδειξη και αξιοποίηση των προϊόντων.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν, ενώ με τη λήξη τους δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
   

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024