Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsH Minoan Group εξαγόρασε τη Classic Travel
Εξαγορές

H Minoan Group εξαγόρασε τη Classic Travel

Η Classic Travel θα ενταχθεί στο ραγδαία αυξανόμενο δίκτυο ταξιδιωτικών επιχειρήσεων της Minoan Group Plc., το οποίο περιλαμβάνει ήδη την King World Travel, το John Semple Travel, Ski Travel και τη Stewart Travel.

Η Minoan Group Plc ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Classic Travel Limited, με τo εμπορικό σήμα Classic4Travel.com, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στον κλάδο του τουρισμού με άλλη μία καταξιωμένη εταιρεία του χώρου.

Η Classic4Travel με έδρα τη Σκωτία, αποτελεί ένα βραβευμένο ταξιδιωτικό πρακτορείο με πάνω από 30 χρόνια προϋπηρεσίας στην αγορά ταξιδίων και πακέτων διακοπών. Η Classic4Travel.com  διοργανώνει πακέτα διακοπών για πλήθος εταιρειών συμπεριλαμβανομένων πολυεθνικών όπως η Shell, η O2, η Finsbury plc και η Wolseley Group.

Η Classic4Travel.com με κύκλο εργασιών ύψους 3,2 εκατ. ευρώ (2,7εκατ. λίρες) διατηρεί δύο γραφεία στην ευρύτερη περιοχή της Γλασκώβης και ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο ταξιδιωτικών επαγγελματιών που συνεργάζονται εξ αποστάσεως από το Λονδίνο, το Leeds, το Lisburn, το Edinburgh, το Belfast και το Falkirk. Η Classic4Travel.com μέσω της θυγατρικής Lotus Travel, εξειδικεύεται στις διακοπές σε τουριστικά θέρετρα.

Η Classic Travel θα ενταχθεί στο ραγδαία αυξανόμενο δίκτυο ταξιδιωτικών επιχειρήσεων της Minoan Group Plc., το οποίο περιλαμβάνει ήδη την King World Travel, το John Semple Travel, Ski Travel και τη Stewart Travel (η οποία πρόσφατα γιόρτασε 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ταξιδιωτικό κλάδο) καθώς και τη στρατηγική συμφωνία με το Εθνικό Δίκτυο Συστεγαζόμενων Ταχυδρομείων της Βρετανίας για την εγκατάσταση ταξιδιωτικών σταντ σε sub post offices, δίνοντας σταδιακή πρόσβαση στον Όμιλο Minoan Group σε επισκέπτες των βρετανικών ταχυδρομείων που ανέρχονται στους 10.000.000 βρετανούς την εβδομάδα. Τα 50 πρώτα σταντ λειτουργούν από τις αρχές του χρόνου. Το δίκτυο πελατών του Ομίλου Minoan Group Plc. διαθέτει περισσότερους από 110.000 ενεργούς πελάτες και εξυπηρετείται από 12 γραφεία στη Σκωτία που απασχολούν πάνω 170 εργαζομένους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Minoan Group Plc. στην προσπάθειά της να ενισχύσει τις υπηρεσίες της στον τομέα του τουρισμού υψηλού επιπέδου εξαγόρασε πρόσφατα και το εμπορικό σήμα της Golf Concierge. Η Golf Concierge αναπτύσσεται στην πώληση εξειδικευμένων παγκοσμίου φήμης διακοπών γκολφ τόσο σε εισερχόμενους όσο και σε εξερχόμενους από την Αγγλία ταξιδιώτες, προσφέροντας πάνω από 50 γήπεδα και συνεργαζόμενα θέρετρα σε 17 χώρες.

Ήδη οι ταξιδιωτικές εταιρείες του Ομίλου Minoan Group Plc. έχουν ξεπεράσει τα κέρδη της προηγούμενης οικονομικής χρήσης που έκλεισε στις 31 Οκτωβρίου. Το τρέχον έτος, προβλέπεται να υπάρξει ενίσχυση των εσόδων, στην οποία θα συμβάλλει μεταξύ άλλων και η πρόσφατη υπογραφή συμφωνίας με τα Βρετανικά ταχυδρομεία καθώς και οι τελευταίες εξαγορές.

Σχετικά με τις εξαγορές ο κ. Christopher Egleton, πρόεδρος της Minoan Group Plc., δήλωσε: “Ο Όμιλος παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία στον ταξιδιωτικό κλάδο, γεγονός που επαληθεύεται και από τα αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2012, τα οποία ήταν σε πλήρη συμφωνία με τις προσδοκίες της διοίκησης. Ακόμη καλύτερα εξελίσσεται η νέα χρονιά, για την οποία προσδοκούμε μεγαλύτερα κέρδη. Αναμένουμε συνεχή ανάπτυξη του Ομίλου ενώ ταυτόχρονα εξετάζουμε περαιτέρω ευκαιρίες εξαγορών”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024