Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤρεις χιλιάδες επαγγελματίες της αγοράς MICE συναντώνται στη Σαγκάη
IT&CM China 2013

Τρεις χιλιάδες επαγγελματίες της αγοράς MICE συναντώνται στη Σαγκάη

ΣΑΓΚΑΗ – IT&CM CHINA 2013 – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Στην 7η διοργάνωση της IT&CM China 2013 παρίστανται 3.000 επαγγελματίες της αγοράς MICE από τομείς όπως DMCs, PCOs, εταιρικά ταξίδια και επαγγελματικές ενώσις, που συγκεντρώθηκαν στη Σαγκάη για να διερευνήσουν τις επιχειρηματικές, εκπαιδευτικές δυνατότητες, καθώς και τις ευκαιρίες δικτύωσης τις τρεις ημέρες της εκδήλωσης.

ΣΑΓΚΑΗ – IT&CM CHINA 2013 – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Επιστρέφοντας στην επιτυχημένη πορεία της για τρίτη φορά, η SBEW (Shanghai Business Events Week), η οποία ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, κορυφώνεται με την IT&CM China – τη μεγαλύτερη διεθνή εκδήλωση MICE στην Κίνα.

Στην έβδομη διοργάνωση της IT & CM China παρίστανται 3.000 επαγγελματίες MICE από τομείς συμπεριλαμβανομένων εκθεισακών χώρων, διοργανωτών συνεδρίων, εταιρικών ταξιδιών και ενώσεων, που θα συγκεντρωθούν για να διερευνήσουν τις επιχειρήσεις, την εκπαίδευση και τις ευκαιρίες δικτύωσης τις τρεις αυτές ημέρες. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης τη φιλοξενία περίπου 400 συνέδρων, πάνω από 10.000 επιχειρηματικές συναντήσεις, καθώς και πάνω από 60 επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά συνέδρια και εκδηλώσεις δικτύωσης.

Το πιο σημαντικό γεγονός της φετινής διοργάνωσης είναι ο μεγάλος αριθμός των νέων πρωτοβουλιών που εφαρμόζονται για την ενίσχυση της αξίας των επιχειρηματικών προτάσεων των εκθετών. Αυτό περιλαμβάνει την συμμετοχή περισσότερων Κινέζων buyers στην εκδήλωση, με ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στους buyers Ενώσεων και τους buyers επαγγελματικών ταξιδιών, καθώς και τη διευκόλυνση των εκθετών ώστε να προγραμματίζουν έως και το 100% των ραντεβού τους πριν από την εκδήλωση.

Για πρώτη φορά, η IT&CM China παρουσιάζει μεγαλύτερο ποσοστό Κινέζων buyers, με το 65% να προέρχεται από όλη την κινεζική επιικράτεια. “Αυτή η έμφαση στους Κινέζους buyers είναι η ουσία της ΙΤ&CM China. Αυτό που κάνει την προστιθέμενη αξία της έκθεσης μοναδική από τα υπόλοιπα γεγονότα της IT&CM στην Μπανγκόκ και την Ινδία, είναι η ευκαιρία που δίνεται στους εκθέτες να διερευνήσουν τις δυνατότητες των επιχειρήσεων στην κινεζική αγορά”, δήλωσε ο Darren Ng, διευθύνων σύμβουλος της TTG Asia Media.

Οι διοργανωτές έχουν αλλάξει επίσης και το προφίλ των buyers. Ο Dake Zhu, PCO, PEO και διευθυντής Εκδηλώσεων της συνδιοργανώτριας εταιρείας CITS MICE International, εξηγεί: “Οι εκθέτες μας μας αναφέρουν ότι και εκείνοι ενδιαφέρονται να συναντηθούν με buyers Ενώσεων και buyers επαγγελματικών  ταξιδιών. Έτσι, φέτος, η σύνθεση των Κινέζων buyers θα είναι μεγαλύτερη από από τους buyers Ενώσεων και επαγγελματικών ταξιδιών”.

Οι διοργανωτές αποκαλύπτουν ότι ένα πιο ευέλικτο και εξατομικευμένο πρόγραμμα για τους τοπικούς αγοραστές είναι ο παράγοντας που συμβάλλει στην προσέλκυση συμμετοχής τους. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο αύριο, 18 Απριλίου, σχετίζεται με τα Association Meetings, ενώ η 19η Απριλίου είναι αφιερωμένη στα επαγγελματικά ταξίδια. Κάθε μέρα πραγματοποιείται ομιλία και φόρουμ από γνωστούς ειδικούς στους αντίστοιχους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των MCI Group, Australasian Society of Association Executives (AuSAE), Canadian Society of Association Executives (CSAE), American Society of Association Executives (ASAE), American Express Meetings & Events and MasterCard Worldwide και Global Business Travel Association (GBTA). Η 18η Απριλίου έχει επίσης οριστεί ως Ημέρα Ενώσεων για την IT&CM China.

Ανταποκρινόμενοι σε ένα άλλο αίτημα των εκθετών, οι διοργανωτές έχουν δώσει φέτος τη δυνατότητα στους συνέδρους να προγραμματίζουν έως και το 100% των επαγγελματικών τους ραντεβού πριν από την εκδήλωση μέσω προ-προγραμματισμένων ραντεβού (Pre-Scheduled Appointments) και on-line ημερολογίου. Παλαιότερα, μόνο έως το 60% των επιχειρησιακών ραντεβού είχαν προγραμματιστεί μέσω PSA, ενώ το υπόλοιπο 40% προγραμματιζόταν επιτόπου κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων συναντήσεων Sellers-Meet-Buyers (SMB) και Buyers-Meet-Sellers (BMS).

Νέοι προορισμοί, όπως Βρυξέλλες, Ντάλιαν, Γκουιλίν, Φιλιππίνες και Σιαμέν κάνουν το ντεμπούτο τους στη φετινή IT&CM China.

Νέες εταιρείες με δικά τους περίπτερα είναι οι Accor, Fujita Kanko Hotels & Resorts, JTB Group, Merci France, Memento Ασία, New Century Hotels & Resorts, Nippon Travel Agency, Okura Hotels & Resorts, Rosedale Hotel Group, Starwood Hotels & Resorts, Thai Vision Holidays (Hong Kong) και The Saujana Hotel, Kuala Lumpur.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024