Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ SAS και η Turkish Airlines ξεκινούν πτήσεις Κοινού Κωδικού
Αεροπορικές εταιρείες

Η SAS και η Turkish Airlines ξεκινούν πτήσεις Κοινού Κωδικού

Από σήμερα, οι πελάτες της SAS έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν εισητήρια σε πτήσεις που πραγματοποιούνται από την Turkish Airlines με κωδικό πτήσης SK είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω ταξιδιωτικού γραφείου.

Η SAS και η συνεργάτης-αεροπορική εταιρεία της Star Alliance, Turkish Airlines, υπέγραψαν συμφωνία Κοινού κωδικού (code -share agreement), η οποία προσφέρει στους Σκανδιναβούς ταξιδιώτες εύκολη πρόσβαση σε έξι προορισμούς στην Τουρκία. Από σήμερα, οι πελάτες της SAS έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν εισητήρια σε πτήσεις που πραγματοποιούνται από την Turkish Airlines με κωδικό πτήσης SK είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω ταξιδιωτικού γραφείου από την Κοπεγχάγη, το Όσλο, τη Στοκχόλμη, το Γκέτεμποργκ, το Ελσίνκι, το Άλμποργκ και το Μπίλουντ στην Κωνσταντινούπολη και επίσης στην Άγκυρα, την Αττάλεια, το Μπόντρουμ, το Ντάλαμαν και τη Σμύρνη. Επιπλέον, η Turkish Airlines θα προσθέσει τον κωδικό της σε περισσότερους από 20 προορισμούς στη Σκανδιναβία και τη Φινλανδία.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την ανακοίνωση της συμφωνίας αυτής με την Turkish Airlines. Τόσο ο τουρισμός όσο και το εμπόριο μεταξύ της Σκανδιναβίας και της Τουρκίας αυξήθηκαν σε διψήφιους αριθμούς τα τελευταία χρόνια, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας πτήσεις προς έξι προορισμούς στην Τουρκία”, λέει ο Joakim Landholm, εμπορικός γενικός διευθυντής της SAS.

Οι πελάτες της SAS θα είναι σε θέση να κερδίσουν πόντους EuroBonus σε όλες τις πτήσεις της Turkish Airlines, καθώς και οι δύο εταιρείες συμμετέχουν στο δίκτυο της Star Alliance.

Η Turkish Airlines λειτουργεί τρεις καθημερινές πτήσεις προς Κοπεγχάγη και Στοκχόλμη, 12 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Όσλο και Ελσίνκι, 10 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Γκέτεμποργκ και τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις προς Άαλμποργκ / Μπίλουντ, ένα σύνολο σχεδόν 80 εβδομαδιαίων πτήσεων μεταξύ της Κωνσταντινούπολης και της Σκανδιναβίας / Φινλανδίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024