Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤουριστική προβολή των Χανίων μέσα από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας
Προβολή προορισμού

Τουριστική προβολή των Χανίων μέσα από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας

Aπό τις αρχές Μαΐου έως τα τέλη του Ιουνίου– τρία (από τα πέντε συνολικά) βίντεο τουριστικής προβολής του Δήμου Χανίων θα προβάλλονται στα 49 καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας που διαθέτουν οθόνες προβολής.

Τις ομορφιές και τα αξιοθέατα των Χανίων, αλλά και τον πολιτισμό, την παράδοση και την κρητική γαστρονομία θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν χιλιάδες πολίτες-πελάτες των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας μέσα από τη συνεργασία που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή των Χανίων με τον όμιλο εταιρειών Mellon Group και Wizzart ΕΠΕ, προκειμένου να προβάλλονται στις οθόνες που είναι τοποθετημένες στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας σε όλη τη χώρα, τα βίντεο τουριστικής προβολής που δημιούργησε ο Δήμος Χανίων με τον γενικό τίτλο “Χανιά Ταξίδι Αισθήσεων” και τα οποία φέρουν την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, για δύο ολόκληρους μήνες -από τις αρχές Μαΐου έως τα τέλη του Ιουνίου– τρία (από τα πέντε συνολικά) βίντεο τουριστικής προβολής του Δήμου Χανίων θα προβάλλονται στα 49 καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας που διαθέτουν οθόνες προβολής ενώ τα υπόλοιπα  δύο βίντεο του Δήμου Χανίων, έχουν προγραμματισθεί να προβληθούν κατά τη φθινοπωρινή περίοδο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη “η παραπάνω συνεργασία της Δημοτικής Αρχής των Χανίων με τις εταιρείες Mellon  Group και  Wizzart ΕΠΕ -οι οποίες έχουν αναλάβει την διαχείριση του περιεχομένου στις οθόνες που είναι τοποθετημένες στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος- συνιστά αδιαμφισβήτητα θετικό γεγονός που θα λειτουργήσει επ’ ωφελεία της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του τόπου μας ενισχύοντας παράλληλα το ρεύμα του εσωτερικού τουρισμού προς τα Χανιά, σε μια περίοδο όπου η ενδυνάμωση του εσωτερικού τουρισμού συνιστά εθνική προτεραιότητα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024