Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέα γραφεία πωλήσεων της Gulf Air στη Λευκωσία
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα γραφεία πωλήσεων της Gulf Air στη Λευκωσία

Τα γραφεία της Gulf Air παραμένουν ανοικτά 5 ημέρες την εβδομάδα, από τις 09:00 έως τις 17:00, και βρίσκονται στην εύκολα προσβάσιμη λεωφόρο Γρίβα Διγενή 26C στη Λευκωσία. Στην τοποθεσία αυτή διατίθεται άνετος χώρος στάθμευσης.

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στη Λευκωσία. Στην τελετή έναρξης εργασιών της υπερσύγχρονης εγκατάστασης παρευρέθηκε ο κ. Τάσος Μητσόπουλος, υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, ο κ. Γεώργιος Λακκοτρύπης, υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ενέργειας, ο κ. Yousif Saeed, διευθυντής Πωλήσεων της Gulf Air, καθώς και άλλα επιχειρηματικά στελέχη και εκπρόσωποι του Τύπου.

Τα σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα γραφεία πωλήσεων βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας και σχεδιάστηκαν με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών. Τα γραφεία της αεροπορικής εταιρίας διαθέτουν μια ευρύχωρη αίθουσα αναμονής και γκισέ για την εξυπηρέτηση των προσερχόμενων πελατών. Η δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi επιτρέπει στους πελάτες που διαθέτουν τηλέφωνα με πρόσβαση στο διαδίκτυο, να εισέρχονται στο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας για την υπηρεσία check-in μέσω κινητού τηλεφώνου που παρέχει η Gulf Air.

Ο κ. Μητσόπουλος απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους στα εγκαίνια λέγοντας: “Η Gulf Air υποστηρίζει την τουριστική οικονομία της Κύπρου από το 1976 παρέχοντας υπηρεσίες διασύνδεσης της χώρας με τη Μέση Ανατολή. Μετά από 37 χρόνια, η αεροπορική εταιρία εξακολουθεί να ενισχύει την παρουσία της στην αγορά, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της οικονομίας”.

Ο κ. Yousif Saeed επισήμανε: “Ένα από τα σημεία της επιχειρηματικής στρατηγικής της Gulf Air είναι η έμφαση στη βελτιστοποίηση των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας. Η εξυπηρετική θέση των γραφείων είναι ένα παράδειγμα. Πέρα από τη συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων επίγειων υπηρεσιών μας, συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε με νέες δυνατότητες τις υπηρεσίες μας στον αέρα, έτσι ώστε οι προνομιακοί πελάτες μας να απολαμβάνουν ολοένα πλουσιότερες εμπειρίες σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους”.

“Πρόσφατα, εγκαινιάσαμε τη νέα Εκτεταμένη Σειρά αεροσκαφών Α320, με πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα μήκους 1.90 μέτρων, εξοπλισμένα με εγκατάσταση Ήχου και Βίντεο κατά παραγγελία (AVOD), ατομική οθόνη αφής 15 ιντσών και θύρα USB σε κάθε κάθισμα”, κατέληξε ο κ. Saeed.

Ο κ. Αντώνης Ορθοδόξου, διευθύνων σύμβουλος της Orthodoxou Aviation Ltd., πρόσθεσε: “Η συνεργασία μας με την Gulf Air στέλνει ένα θετικό μήνυμα σε μια εποχή όπου η αισιοδοξία είναι απαραίτητη στον κόσμο. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ με το συνεργάτη μας, την Gulf Air”.

Με ένα από τα πιο εκτεταμένα και αποτελεσματικά δίκτυα πτήσεων στη Μέση Ανατολή, η Gulf Air είναι σε θέση να συνδέει τη Λάρνακα με άλλους 12 προορισμούς της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του Ντουμπάι, του Κουβέιτ και της Ντόχα. Για τους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν προς προορισμούς στην Ινδική υποήπειρο και την Άπω Ανατολή, η Gulf Air προσφέρει απρόσκοπτες συνδέσεις της Κύπρου με δημοφιλείς προορισμούς επαγγελματικών ταξιδίων και διακοπών όπως το Δελχί, η Μανίλα και η Μπανγκόκ.

Τα γραφεία της Gulf Air παραμένουν ανοικτά 5 ημέρες την εβδομάδα, από τις 09:00 έως τις 17:00, και βρίσκονται στην εύκολα προσβάσιμη λεωφόρο Γρίβα Διγενή 26C στη Λευκωσία. Στην τοποθεσία αυτή διατίθεται άνετος χώρος στάθμευσης.

Στη φωτογραφία (από αριστερά): Ο κ. Τάσος Μητσόπουλος, υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, κ. Αντώνης Ορθοδόξου, διευθύνων σύμβουλος της Orthodoxou Aviation Ltd., ο κ. Yousif Saeed, διευθυντής Πωλήσεων της Gulf Air και ο κ. Γεώργιος Λακκοτρύπης, υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ενέργειας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024