Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟι Τουρκικές Αερογραμμές ανακάλεσαν την απαγόρευση χρήσης κόκκινου κραγιόν και βερνικού νυχιών από τις αεροσυνοδούς
Αεροπορικές εταιρείες

Οι Τουρκικές Αερογραμμές ανακάλεσαν την απαγόρευση χρήσης κόκκινου κραγιόν και βερνικού νυχιών από τις αεροσυνοδούς

Δε θα ισχύσει τελικά η απαγόρευση χρήσης κόκκινου κραγιόν και βερνικού νυχιών από τις αεροσυνοδούς της Turkish Airlines, καθώς υπήρξαν πολλές φωνές διαμαρτυρίας, για το 'υπερβολικά ισλαμιστικό', όπως χαρακτηρίστηκε, μέτρο.

Την άρση της απαγόρευσης της χρήσης κόκκινου κραγιόν και βερνικιού νυχιών από τις αεροσυνοδούς αποφάσισαν οι Τουρκικές Αερογραμμές, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Temel Kotil, μετά από σφοδρές κριτικές που δέχτηκε, ότι η χώρα μετατρέπεται σε “αρκετά ισλαμιστική”.

Πολλοί Τούρκοι διαμαρτυρήθηκαν μέσω twitter για την απαγόρευση.

Ο εθνικός αερομεταφορέας είχε ανακοινώσει ότι η χρήση κόκκινου ή σκούρου ροζ κραγιόν και βερνικιού νυχιών θα έβλαπτε την “οπτική ακεραιότητα” του προσωπικού της εταιρείας. Ο Temel Kotil δήλωσε ότι η σύσταση έγινε εξαιτίας του υπερβαλλόντως ζήλου κατώτερων στελεχών της εταιρείας, χωρίς πρώτα να έχουν πάρει έγκριση από τα ανώτερα στελέχη.

“Όσον αφορά το κραγιόν, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, αλλά με κάποιο τρόπο, κατώτερα στελέχη της εταιρείας συνέγραψαν μια επιστολή, χωρίς εμείς να ενημερωθούμε, η οποία διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση”, δήλωσε ο Temel Kotil σε δημοσιογράφους, στο Λονδίνο.

Ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχει μια τέτοιου είδους απαγόρευση, ο Κοτίλ απάντησε αρνητικά και επιβεβαίωσε ότι το γυναικείο προσωπικό της εταιρείας έχει το δικαίωμα να φοράει κραγιόν και βερνίκι νυχιών οποιουδήποτε χρώματος. “Όπως γνωρίζετε, αρκετοί στην Τουρκία είναι λίγο ευαίσθητοι με τέτοιου είδους θέματα. Είμαστε μια παγκόσμια αεροπορική εταιρεία και ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε”, είπε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024