Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροωθητική ενέργεια του ΚΟΤ στο Golden Hall
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Προωθητική ενέργεια του ΚΟΤ στο Golden Hall

Ένα ταξίδι στην Κύπρο και άλλα πλούσια δώρα περιμένουν όλους στο σταντ του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, από 17 Μαΐου έως 15 Ιουνίου 2013.

Τις ομορφιές της Κύπρου και τα όσα προσφέρει το νησί ως τουριστικός προορισμός θα επιχειρήσει να μεταφέρει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού σε όσους επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο του stand, στον ισόγειο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι. Για έναν περίπου μήνα και συγκεκριμένα, από τις 17 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τις τουριστικές υποδομές, τις φυσικές ομορφιές, την ξενοδοχειακή υποδομή, τις θεματικές διαδρομές, την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Κύπρου, μέσα από ενδιαφέρον οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό που θα προσφέρεται δωρεάν.

Κατά την περίοδο αυτή, οι επισκέπτες του σταντ θα μπορούν να συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15/06/13 και ώρα 16.00 με πλούσια δώρα. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα 4ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο νησί της Αφροδίτης, το οποίο συμπεριλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα, από Ελλάδα προς Κύπρο μετ’ επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο 5* Le Meridien Limassol Spa & Resort της Λεμεσού, για 3 διανυκτερεύσεις – 4 ημέρες με πρωινό.
  • Δωρεάν μεταφορές από και προς το Αεροδρόμιο της Λάρνακας προς/από το ξενοδοχείο Le Meridien Limassol Spa & Resort, κατά την ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης του νικητή και του/της  συνοδού του στην Κύπρο.
  • Το ταξίδι θα μπορεί να υλοποιηθεί από 20/06/2013 έως 31/12/2013 (ημερομηνία επιστροφής από την Κύπρο), βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου και εξαιρουμένων των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2013.

Εκτός από το ταξίδι, οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και να κερδίσουν:

  • ένα ποδήλατο mountain bike
  • δύο καλάθια με παραδοσιακά κυπριακά προϊόντα
  • ένα βιβλίο που αφορά την Κύπρο.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024