Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΟ 'Μαγειρικός Γύρος' της Ελλάδας με την Electrolux
Εξοπλισμός

Ο 'Μαγειρικός Γύρος' της Ελλάδας με την Electrolux

Το πιο πρόσφατο μαγειρικό γεγονός της Electrolux Ελλάς – Professional στις επαγγελματικές κουζίνες ζωντανής μαγειρικής ή cooking studios,έγινε στις 11 Μαΐου στην Κέρκυρα, στους χώρους του τοπικού συνεργάτη της Electrolux, εταιρεία Θερμοψυκτική Κερκύρας, με επιτυχία.

Ο “Μαγειρικός γύρος” στη χώρα μας, συνεχίζεται. Πρόκειται για μία συνεχόμενα “κυλιόμενη” διοργάνωση από την Electrolux Ελλάς – Professional, στις επαγγελματικές κουζίνες ζωντανής μαγειρικής ή cooking studios, σε κεντρικές πόλεις που διαθέτουν οι κατά τόπους συνεργάτες – αντιπρόσωποί της. Η γνωριμία, η γνώση, το όφελος στην καθημερινότητα  του επαγγελματία, η ανάδειξη των ικανοτήτων όλων των εμπλεκομένων στη βιομηχανία επισιτισμού καθώς και γενικότερη βελτίωση, είναι μερικοί από τους στόχους του προγράμματος της Electrolux Professional, “Μαγειρικός Γύρος”.

Το πιο πρόσφατο μαγειρικό γεγονός έγινε στις 11 Μαΐου στην Κέρκυρα, στους χώρους του τοπικού συνεργάτη της Electrolux, εταιρεία Θερμοψυκτική Κερκύρας, με επιτυχία άνω των προσδοκιών.

Μαζί με την Electrolux Professional, ήταν η εταιρεία Unilever (επαγγελματικός τομέας) με τον Chef της κ. Βασίλειο Μάνδρο, ο οποίος έχοντας τον φούρνο air-o-steam Touchline της Electrolux και τις Food Solutions της Unilever, “απογείωσε” δημιουργικά και γευστικά το γαστρονομικό γεγονός. Τα κρεατικά ήταν προσφορά της συνεργαζόμενης εταιρείας Comeco, οι οίνοι της οικογενειακής επιχείρησης Γραμμένος, τα φρούτα της εταιρείας Diellas Fruit Gouvia και οι μπύρες της Corfu Microbrewery.

Οι καλεσμένοι, επαγγελματίες από τον χώρο της φιλοξενίας, της μαζικής εστίασης, VIP’s της Κέρκυρας και όχι μόνο, ενημερώθηκαν για τις καινοτομίες και αποκλειστικότητες της Electrolux, πώς να βελτιώσουν την παραγωγή τους, την απόδοσή τους, χωρίς περιττές σπατάλες και χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον. Απόλαυση υψηλής δημιουργικής σημασίας αποτέλεσε η συμμετοχή τους στη ζωντανή μαγειρική. Ακόμη στελέχη του τοπικού Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, συμμετείχαν και κάλυπταν την εκδήλωση, ενώ δεν απουσίασαν σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες του τόπου, εκπρόσωποι κοινωνικών και οργανωτικών φορέων. Ιδιαίτερα, εντυπωσιακή ήταν η τιμητική προσέλευση των Chef του νησιού.

“Πρόκειται για μία από τις πλέον αναγνωρισμένες τουριστικές περιοχές του κόσμου, αλλά και σημαντικότητας για την οικονομία της χώρας μας”, τόνισε ο κ. Σαχαρίδης, διευθυντής Marketing της Electrolux Ελλάς – Professional. “Επίσης εδώ έχουμε πολλούς σημαντικούς παραδοσιακούς πελάτες που τους υποστηρίζουμε. Στηρίζουμε  τους επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας στην χώρα μας και θέλουμε να συμβάλουμε στην σε μέγιστο βαθμό ποιοτική προσφορά με τα προϊόντα που προσφέρουμε για την σίτιση και για τον καθαρισμό στην χώρα μας, στον ελληνικό τουρισμό”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024