Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΔιεθνής αγώνας mountain bike στη μεσσηνιακή φύση
Ποδηλατικός τουρισμός

Διεθνής αγώνας mountain bike στη μεσσηνιακή φύση

Με σκοπό την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της χώρας μας, αλλά και την καθιέρωση ενός ποδηλατικού θεσμού σε παγκόσμιο επίπεδο, το Navarino Bike Festival δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου να λάβουν μέρος.

Η νοτιοδυτική Πελοπόννησος καλωσορίζει τον πρώτο διεθνή αγώνα mountain bike που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2013. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδηλάτες θα έχουν έναν ακόμη λόγο για να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της περιοχής και το πλούσιο φυσικό περιβάλλον μέσα από το Navarino Bike Festival.

Με σκοπό την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της χώρας μας, αλλά και την καθιέρωση ενός ποδηλατικού θεσμού σε παγκόσμιο επίπεδο, το Navarino Bike Festival δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου να λάβουν μέρος, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους και δράττοντας την ευκαιρία των νέων και απρόσμενων εμπειριών των αγώνων.

Συγκεκριμένα, στις 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το “Open Race” του Navarino Bike Festival, με τη συμμετοχή των ερασιτεχνών ποδηλατών, όπου μικροί και μεγάλοι θα “ανεβάσουν στροφές”σε έναν ιδανικό αγωνιστικό χώρο. Στις 13 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το “International Cross Country Race”, με τη συμμετοχή των επαγγελματιών ποδηλατών. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει ενταχθεί στο διεθνές καλεντάρι των αγώνων ποδηλάτου, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI).

Ο αγώνας πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Costa Navarino. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος της τοπικής κοινωνίας, μέσα από παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής, καθ’όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Επίσημος χορηγός του Navarino Bike Festival είναι η Red Bull, ενώ Χορηγός Επικοινωνίας είναι το μηνιαίο περιοδικό ποδηλάτου MBike.

Για τη συμμετοχή σας στον αγώνα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Navarino Bike Festival στο facebook.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024