Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΑυξημένο το ενδιαφέρον των Κυπρίων για την Κεντρική Μακεδονία
16η Τουριστική Έκθεση Κύπρου 'Ταξίδι 2013'

Αυξημένο το ενδιαφέρον των Κυπρίων για την Κεντρική Μακεδονία

Ενδεικτικό της επιτυχίας της συμμετοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 16η Τουριστική Έκθεση Κύπρου είναι το γεγονός ότι τόσο το ενιαίο έντυπο τουριστικής προβολής, αλλά και τα έντυπα κάθε περιφερειακής ενότητας χωριστά εξαντλήθηκαν.

Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η συμμετοχή της οποίας ξεχώρισε στην 16η Τουριστική Έκθεση Κύπρου “Ταξίδι” 2013, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία από τις 16-19 Μαΐου 2013. Εκατοντάδες επισκεπτών από την Κύπρο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, τους ιστορικούς χώρους και τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, αλλά και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρονται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ενδεικτικό της επιτυχίας της συμμετοχής της ΠΚΜ είναι το γεγονός ότι τόσο το ενιαίο έντυπο τουριστικής προβολής, αλλά και τα έντυπα κάθε περιφερειακής ενότητας χωριστά εξαντλήθηκαν.

“Επιμένουμε σε συντονισμένες και καλά οργανωμένες συμμετοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε όλες τις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις, με  κεντρικό προσανατολισμό μας την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας στο μέγιστο δυνατό βαθμό και την προβολή του τουριστικού προϊόντος και των επτά περιφερειακών ενοτήτων της ΠΚΜ. Ο κορυφαίος στόχος μας ήταν και παραμένει να δημιουργήσουμε και να καθιερώσουμε δωδεκάμηνη τουριστική περίοδο για την περιοχή μας.

Σε μια δύσκολη χρονιά για την Κύπρο, με την παρουσία μας στην έκθεση τουρισμού θέλουμε να στείλουμε στους αδελφούς Κυπρίους το μήνυμα ότι είμαστε δίπλα τους και πως μέσα από την συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη θα μπορέσουμε να  ξεπεράσουμε τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε”, υπογράμμισε σχετικά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης “Ταξίδι 2013” τέλεσε ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ενώ παρέστησαν υπουργοί, πρέσβεις, βουλευτές, πρόεδροι και εκπρόσωποι τουριστικών οργανισμών, διευθυντές αεροπορικών εταιριών και πληθώρα  προσκλεκλημένων. Την έκθεση διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024