Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Creta Maris Beach Resort κερδίζει το Βραβείο Αριστείας από το TripAdvisor
Διάκριση ξενοδοχείου

Το Creta Maris Beach Resort κερδίζει το Βραβείο Αριστείας από το TripAdvisor

Το Creta Maris Beach Resort τιμήθηκε ως ένα ξενοδοχείο που λειτουργεί άριστα βάσει της κριτικής των ταξιδιωτών στην μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο.

Το Creta Maris Beach Resort ανακοίνωσε ότι έλαβε το Βραβείο Αριστείας από την εταιρία TripAdvisor. Το βραβείο, το οποίο τιμά την άριστη φιλοξενία, δίνεται μόνο σε εγκαταστάσεις που επιτυγχάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor, και επεκτείνεται σε εγκεκριμένες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Μόνο το κορυφαίο σε επιδόσεις 10% των επιχειρήσεων που αναφέρονται στο TripAdvisor λαμβάνει αυτό το βραβείο.

Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα βραβείο αριστείας, οι επιχειρήσεις οφείλουν να διατηρούν συνολική βαθμολογία τεσσάρων ή άνω μονάδων (με μέγιστη βαθμολογία τις 5 μονάδες) από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor και πρέπει να έχουν εισαχθεί στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες. Πρόσθετα κριτήρια περιλαμβάνουν τον όγκο των κριτικών που υποβλήθηκαν εντός των τελευταίων 12 μηνών.

Το Creta Maris Beach Resort με μεγάλη χαρά έλαβε το Βραβείο Αριστείας του TripAdvisor και, σύμφωνα με τη διοίκηση, “συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες του αξέχαστες εμπειρίες. Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά μεταφράζεται σε θετικές κριτικές στο TripAdvisor”.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024