Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνημερωτικές εκδηλώσεις από την Ένωση Αγροτουρισμού Κρήτης
Αγροτουρισμός

Ενημερωτικές εκδηλώσεις από την Ένωση Αγροτουρισμού Κρήτης

Τέσσερις ενημερωτικές εκδηλώσεις που αφορούν στον αγροτουρισμό θα πραγματοποιηθούν σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Άγ. Νικόλαο και ειδικότερα με θέμα 'Tα κριτήρια Ένταξης στον Τουρισμό Υπαίθρου – Αγροτουρισμό'.

H Ένωση Αγροτουρισμού Κρήτης, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου, διεξάγουν ενημερωτικές εκδηλώσεις που θα γίνουν σε όλη την Κρήτη, με θέμα: “Tα κριτήρια Ένταξης στον Τουρισμό Υπαίθρου – Αγροτουρισμό”.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:

  • Τετάρτη 5 Ιουνίου, ώρα 18:30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου,
  • Πέμπτη 6 Ιουνίου, ώρα 18:30, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων
  • Παρασκευή 7 Ιουνίου, ώρα 18:30, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου
  • Σάββατο 8 Ιουνίου, ώρα 18:30, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αγ. Νικολάου

Η κατάταξη μιας επιχείρησης στο χώρο του Τουρισμού Υπαίθρου – Αγροτουρισμού, καθώς και σε μηχανισμούς εμπορικής προώθησης, προϋποθέτει τη δημιουργία ενός εμπορικού προϊόντος με κοινά χαρακτηριστικά και κοινή ταυτότητα. Απαιτεί την απόκτηση ειδικού ποιοτικού σήματος Τουρισμού Υπαίθρου – Αγροτουρισμού.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλία του πρόεδρου του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος, Σ.Ε.ΑΓ.Ε., κ. Νίκου Φραντζεσκάκη (“Συνέπειες της έλλειψης θεσμικού πλαισίου για τον Τουρισμό Υπαίθρου –Αγροτουρισμό”), του κ. Πάνου Πούλου, προέδρου ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ και μέλους Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού EuroGites (Νέα δεδομένα από την Ευρώπη για τον Τουρισμό Υπαίθρου και Αγροτουρισμό”), της κας Κορίννας Μηλιαράκη, πρέδρου Ένωσης Αγροτουρισμού Κρήτης (“Κριτήρια ένταξης στον τουρισμό υπαίθρου – Αγροτουρισμό, Διαδικασία Πιστοποίησης μέσω της ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ” και του κ. Μανώλη Ζερβάκη, προέδρου της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Ν. Ηρακλειου Filoxenia, αντιπρ. Τουριστ. Τμήματος Επιμελητηρίου Ηρακλείου “Οι δυνατότητες χρηματοδότησης και προώθησης μέσω της δικτύωσης των μικρών επιχειρήσεων Τουρισμού υπαίθρου και Αγροτουρισμού”).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024