Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ μεγάλος διαγωνισμός του ΚΟΤ συνεχίζεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Ο μεγάλος διαγωνισμός του ΚΟΤ συνεχίζεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι

Ως τις 15 Ιουνίου, οι επισκέπτες θα ενημερώνονται το ειδικά διαμορφωμένο του stand του ΚΟΤ για τις τουριστικές υποδομές, τις φυσικές ομορφιές, την ξενοδοχειακή υποδομή, τις θεματικές διαδρομές, την ιστορία και τον πολιτισμό της Κύπρου, μέσα από ενδιαφέρον οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό που θα προσφέρεται δωρεάν.

Τις ομορφιές της Κύπρου και τα όσα προσφέρει το νησί ως τουριστικός προορισμός θα επιχειρήσει να μεταφέρει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού σε όσους επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο του stand, στον ισόγειο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι. Ως τις 15 Ιουνίου, οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τις τουριστικές υποδομές, τις φυσικές ομορφιές, την ξενοδοχειακή υποδομή, τις θεματικές διαδρομές, την ιστορία και τον πολιτισμό της Κύπρου, μέσα από ενδιαφέρον οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό που θα προσφέρεται δωρεάν.

Κατά την περίοδο αυτή, οι επισκέπτες του σταντ θα μπορούν να συμμετάσχουν σε κλήρωση (υποβολή συμμετοχών ως τις 13/6/13, ώρα 13.00) που θα πραγματοποιηθεί στις 15/06/13 και ώρα 16.00 με πλούσια δώρα. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα 4ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο νησί της

Αφροδίτης,  το οποίο περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα, από Ελλάδα προς Κύπρο μετ’επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων,
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο 5* Le Meridien Limassol Spa & Resort της Λεμεσού, για 3 διανυκτερεύσεις – 4 ημέρες με πρωινό.
  • Δωρεάν μεταφορές από και προς το Αεροδρόμιο της Λάρνακας προς/από το ξενοδοχείο Le Meridien Limassol Spa & Resort, κατά την ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης του νικητή και του/της  συνοδού του στην Κύπρο.

Εκτός από το ταξίδι, οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και να κερδίσουν:

  • ένα ποδήλατο mountain bike
  • δύο καλάθια με παραδοσιακά κυπριακά προϊόντα
  • ένα βιβλίο που αφορά την Κύπρο.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024