Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΔιεθνές βραβείο για την Hertz – AutoHellas SA από την TUI
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διεθνές βραβείο για την Hertz – AutoHellas SA από την TUI

Το βασικό κριτήριο για το βραβείο TUI Cars Awards ήταν η ικανοποίηση των πελατών, η οποία υπολογίζεται από τον δείκτη του αριθμού των κρατήσεων προς τον αριθμό παραπόνων. Η Hertz – AutoHellas SA πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα στην κατηγορία της πετυχαίνοντας δείκτη ικανοποίησης πελατών 99,69%.

Η Hertz – AutoHellas SA βραβεύτηκε για δεύτερη φορά από την TUI για την επίτευξη εξαιρετικού επιπέδου ικανοποίησης πελατών κατά το 2012 μεταξύ των 100 συνεργατών της ΤUI παγκοσμίως.

Τα βραβεία “TUI Cars Awards” παρουσίασε την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στο Δημαρχείο του Ανόβερου, η κα Beate Kuszewski, υπεύθυνη για την ανάπτυξη της αγοράς και τη διαχείριση της ποιότητας του τομέα των ενοικιάσεων αυτοκινήτων της TUI Γερμανίας.

Όπως δήλωσε η κα Beate Kuszewski “οι πελάτες μας επαφίενται στην ποιότητα και ασφάλεια των  διακοπών τους που τους εξασφαλίζει η TUI, γι’αυτό πάντα δημιουργούμε νέους τρόπους και ιδέες για να ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες μας να πετύχουν την καλύτερη απόδοση τους. Το ‘TUI Cars award’ είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να διατηρήσουμε την άριστη εικόνα του TUI Cars στη γερμανική αγορά“.

Το βασικό κριτήριο για το βραβείο ήταν η ικανοποίηση των πελατών, η οποία υπολογίζεται από τον δείκτη του αριθμού των κρατήσεων προς τον αριθμό παραπόνων. Η Hertz – AutoHellas SA πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα στην κατηγορία της πετυχαίνοντας δείκτη ικανοποίησης πελατών 99,69%.

Στην εκδήλωση TUI Cars Award 2013 παρευρέθηκε ο κ. Μανώλης Χρυσουλάκης, διευθυντής Πωλήσεων της Hertz – AutoHellas SA, ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο.

Στη φωτογραφία η κα Βeate Kuszewski, υπεύθυνη για την ανάπτυξη της αγοράς και τη διαχείριση της ποιότητας του τομέα των ενοικιάσεων αυτοκινήτων της TUI Γερμανίας και ο κ. Μανώλης Χρυσουλάκης, διευθυντής Πωλήσεων της Hertz – AutoHellas SA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024