Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠρώτη παγκόσμια πιστοποίηση του Metropolitan σύμφωνα με το πρότυπο MTFH
Ξενοδοχεία

Πρώτη παγκόσμια πιστοποίηση του Metropolitan σύμφωνα με το πρότυπο MTFH

Πρώτη παγκόσμια πιστοποίηση του ξενοδοχείου Metropolitan σύμφωνα με το πρότυπο Medical Tourism Friendly Hotel (MTFH).

Το ξενοδοχείο Metropolitan του Ομίλου Χανδρή, είναι το πρώτο ξενοδοχείο σε παγκόσμιο επίπεδο που πιστοποιήθηκε ως Medical Tourism Friendly Hotel (MTFH) από την TUV Rheinland.

Επίσης το Metropolitan πιστοποιήθηκε κατά EQ-FAST για τη σεισμική επάρκεια των κτιριακών εγκαταστάσεων του σύμφωνα με τον Ευρωκώδικα 8.

Η απονομή των πιστοποιητικών έγινε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο, στα πλαίσια της οποίας έγινε και η πρώτη επίσημη παρουσίαση στη διεθνή τουριστική αγορά των προδιαγραφών του συστήματος διαχείρησης ιατρικών τουριστών η διεθνών ασθενών “MTFH” για την πιστοποίηση των τουριστικών καταλυμάτων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Ντόρα Μπακογιάννη πρώην υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσιος Χατζηδάκης, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιος Τσακίρης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών κ. Ανδρέας Καρταπάνης, η διευθύνουσα σύμβουλος της TEMOS International Mrs. Claudia Mika, ο υπεύθυνος Τουρισμού και Ελεύθερου Χρόνου της TUV Rheinland Group Olaf Seiche, ο διευθύνων δύμβουλος της TUV Rheinland Hellas κ. Γιώργος Μυλωνάκης, η διευθύντρια της TEMOS Hellas κα Αγγελική Κατσάπη και η διοίκηση των Ξενοδοχείων Χανδρή.

Με την πιστοποίηση αυτή αναγνωρίζεται η ικανότητα του ξενοδοχείου να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τόσο τους ιατρικούς τουρίστες όσο και τους διεθνείς επισκέπτες οι οποίοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας.

Η εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης “MTFH”, καθώς και των συστημάτων ποιότητος ISO με το οποία είναι πιστοποιημένο το ξενοδοχείο, εγγυώνται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, αποδεικνύοντας τη δέσμευση και αξιοπιστία της επιχείρησης απέναντι στους πελάτες της.

Στη φωτογραφία, η κα Ντόρα Μπακογιάννη πρώην υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και ο κ. Γεώργιος Παιδούσης, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Ξενοδοχεία Χανδρή (Ελλάς) ΑΕ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024