Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΕπέκταση της συνεργασίας SCA – Vario Clean και στα Lotus Professional
Εξοπλισμός

Επέκταση της συνεργασίας SCA – Vario Clean και στα Lotus Professional

Η Vario Clean αναλαμβάνει τη διάθεση των προϊόντων Lotus Professional στην ελληνική αγορά από την 1η Ιουλίου 2013.

Οι εταιρείες SCA Hygiene Products S.A. και Vario Clean ΑΕ ανακοίνωσαν τη συμφωνία για επέκταση της μεταξύ τους στρατηγικής συνεργασίας, στο πλαίσιο της οποίας η Vario Clean αναλαμβάνει τη διάθεση των προϊόντων Lotus Professional στην ελληνική αγορά από την 1η Ιουλίου 2013.

Η SCA & η Vario Clean συνεργάζονται από το 2004, για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων Tork, με εξαιρετικά αποτελέσματα στην κατάκτηση υψηλού μεριδίου αγοράς και το “χτίσιμο” του brand στην αγορά. Ως αποτέλεσμα αυτής της μακροχρόνιας και επιτυχημένης πορείας, οι δύο εταιρείες επέλεξαν να επεκτείνουν τη στρατηγική τους συνεργασία και στα προϊόντα Lotus Professional.

Τον Ιούλιο του 2012, η SCA εξαγόρασε το ευρωπαϊκό τμήμα προϊόντων χάρτου της Georgia Pacific European Tissue business, συμπεριλαμβανομένου και του εμπορικού σήματος Lotus Professional, ενισχύοντας περαιτέρω την αδιαμφισβήτητη θέση του ηγέτη τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο καταναλωτικό κομμάτι της αγοράς. Τα προϊόντα και συστήματα της Lotus Professional διακρίνονται για την καινοτομία τους η οποία προσφέρει αυξημένη υγιεινή και λειτουργικότητα απλοποιώντας την καθημερινή μας ζωή.

Η Vario Clean διαθέτει μέσω ενός εκτεταμένου πανελλαδικού δικτύου συνεργατών κατ’αποκλειστικότητα, τα προϊόντα χάρτου Tork, τα εργαλεία καθαρισμού Vileda Professional, τους σάκους απορριμμάτων Deiss, τα Hotel Amenities του ιταλικού οίκου GFL, τα γάντια μιας χρήσης Semperit και τα συστήματα για μεμβράνες Wrapfilm.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024