Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΓυρίσματα στην Ελλάδα του τηλεοπτικού προγράμματος ‘Jump On Board in Grecia, alle Sporadi’
Προώθηση προορισμού

Γυρίσματα στην Ελλάδα του τηλεοπτικού προγράμματος ‘Jump On Board in Grecia, alle Sporadi’

Στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του ιταλικού προγράμματος 'Jump On Board in Grecia, alle Sporadi' συμμετείχαν οι υπεύθυνοι τουρισμού των δήμων, των περιοχών και των νησιών όπου έγιναν τα γυρίσματα, ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες εστιατορίων και οινοποιοί.

Το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία παραγωγής GoldragonHD.tv, διοργάνωσε ένα ταξίδι στην Ελλάδα για την κινηματογράφηση ελληνικών περιοχών και νησιών.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα ονομάζεται “Jump On Board in Grecia, alle Sporadi” και θα βγει “στον αέρα” το Δεκέμβριο του 2013 σε έξι επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών. Η σειρά θα μεταδοθεί στο Nautical Channel, το οποίο μεταδίδεται σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο, στα ιταλικά κανάλια SKY Channel 430 Yacht & Sail και Aqua Italia.

Πρόκειται για τρία κορίτσια που εξερευνούν το Αιγαίο και τα νησιά των Σποράδων πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό, το οποίο μαθαίνουν και να οδηγούν. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους βλέπουν όμορφα μέρη, ανακαλύπτουν την ιστορία και την παράδοση κάθε τόπου και γεύονται την τοπική κουζίνα. Καθοδηγητές τους σε αυτή την όμορφη “περιπέτεια” θα είναι οι κάτοικοι των περιοχών και των νησιών, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να ζήσουν την εμπειρία τους μέσα από αυτό το ταξίδι.

Το τηλεοπτικό συνεργείο έφτασε στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” στις 17 Ιουνίου. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα (στην περιοχή του Σουνίου), τη Χαλκίδα, τα Λουτρά Αιδηψού, τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόννησο, ενώ αύριο, 26 Ιουνίου 2013, το ιστιοπλοϊκό θα προσαράξει στη Σκύρο. Στις 29 Ιουνίου το συνεργείο θα επιστρέψει στο Λαύριο και θα αναχωρήσει για την Ιταλία.

Στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος του τηλεοπτικού συνεργείου συμμετείχαν οι υπεύθυνοι τουρισμού των δήμων, των περιοχών και των νησιών όπου έγιναν τα γυρίσματα, ενώ, επίσης, ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες εστιατορίων και οινοποιοί προθυμοποιήθηκαν να μας βοηθήσουν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το ταξίδι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024