Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕκπαιδευτικό σεμινάριο πυρασφάλειας στο Creta Maris Beach Resort
Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πυρασφάλειας στο Creta Maris Beach Resort

Με καθολική συμμετοχή του προσωπικού του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο για την πρόληψη πυρκαγιών και τα μέσα-τεχνικές κατάσβεσης.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας διαρκούς κατάρτισης και επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού, το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Κρήτης, πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου στις 26 Ιουνίου,αναφορικά με την πρόληψη πυρκαγιών και τα μέσα-τεχνικές κατάσβεσης καθώς και την χορήγηση πρώτων βοηθειών.

Η συμμετοχή σε αυτό ήταν καθολική, παρευρέθηκαν η διοικητική ομάδα, το προσωπικό, ο ιατρός του ξενοδοχείου, καθώς και μέλη του Πυροσβεστικού τμήματος Χερσονήσου, υπό την αιγίδα των οποίων διεξήχθη το γεγονός.

Το σεμινάριο διεξήχθη σε δύο μέρη. Το πρώτο, αμιγώς θεωρητικό, αναφερόταν στις πρώτες βοήθειες, στα αίτια που θα προκαλέσουν την ανάγκη πρώτων βοηθειών, στα αίτια πυρκαγιών, σε τρόπους αντιμετώπισης και στην παρότρυνση των ειδικών για την υποβολή ερωτημάτων. Το δεύτερο, αμιγώς πρακτικό, οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να λάβουν μέρος σε μία πρακτική άσκηση κατάσβεσης με πυροσβεστήρες και άλλα μέσα.

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 675 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024