Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΕκστρατεία ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια
Οδικές μεταφορές

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια

'Travelling Greece in Comfort and Safety' είανι ο τίτλος της εκστρατείας ενημέρωσης στους χώρους του αεροδρομίου 'Ε. Βενιζέλος'.

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) “Πάνος Μυλωνάς”, με την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) και στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας τους, πραγματοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης στους χώρους του αεροδρομίου κατά το μήνα Ιούλιο, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την οδική ασφάλεια στην Ελλάδα.  

Η εκστρατεία βασίζεται στο μήνυμα “Travelling Greece in Comfort and Safety”, με τοποθέτηση ειδικού υλικού που δημιούργησε το Ινστιτούτο, σε επτά χώρους προβολής αφισών καθώς και στις ειδικές οθόνες του αεροδρομίου.

Στόχος της συγκεκριμένης εκστρατείας ευαισθητοποίησης είναι να υπενθυμίσει και να επισημάνει στους επισκέπτες της χώρας μας τους κινδύνους στο δρόμο, κυρίως σε μια περίοδο που το οδικό δίκτυο επιφορτίζεται με μεγάλο αριθμό οχημάτων.

Η επιλογή του Ιουλίου έγινε με κριτήριο το γεγονός ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνεται η θνησιμότητα και οι σοβαροί τραυματισμοί εξαιτίας των τροχαίων, όπως καταγράφεται στις σχετικές αναλύσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας.

Λαμβάνοντας υπόψη πως στην πρόκληση των τροχαίων συμβάντων ο ανθρώπινος παράγοντας συμβάλλει από 65–95%, η εκστρατεία “Travelling Greece in Comfort and Safety” επισημαίνει πως οι κίνδυνοι που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο, μπορούν να αντιμετωπιστούν με την υιοθέτηση σωστής συμπεριφοράς από τους χρήστες των οδών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024