Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα Δικτύωσης της ΤΟΠΕΚΟ Λευκάδας με επιχειρήσεις στον τουρισμό
Ημερίδες

Ημερίδα Δικτύωσης της ΤΟΠΕΚΟ Λευκάδας με επιχειρήσεις στον τουρισμό

Βασική επιδίωξη της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας είναι η ενθάρρυνση και υποστήριξη των ανέργων για την από κοινού δημιουργία κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων.

Την Τρίτη 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Alexandros” στη Νικιάνα Λευκάδας ημερίδα Δικτύωσης της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΤΟΠΕΚΟ Λευκάδας με επιχειρήσεις και ωφελούμενους στον θεματικό τομέα του Τουρισμού.
 
Στην ημερίδα  ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Ν. Ματαράγγας αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του προγράμματος και τόνισε ότι βασική επιδίωξη της Ένωσης είναι η ενθάρρυνση και υποστήριξη των ανέργων για την από κοινού δημιουργία κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων.
 
Εκ μέρους του συντονιστή φορέα της δράσης της εταιρείας REMACO κ. Γιώργος Δαλκίδης, τόνισε ότι το πρόγραμμα στοχεύει στην προώθηση της απασχόλησης για ανέργους που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες κατεξοχήν πλήττονται από την βαθιά οικονομική κρίση και πως ο δήμος θα υποστηρίξει εμπράκτως τις επιχειρήσεις αυτές. Στη συνέχεια παρουσίασε περιληπτικά το Σχέδιο Δράσης για τη Λευκάδα.
 
Ο καθηγητής κ. Ιωάννης Τσιάβος, επιστημονικός συνεργάτης στα ΤΕΙ Ηπείρου, Σχολή Οικονομίας Διοίκησης / Τμήμα τουριστικών επιχειρήσεων, ανάλυσε λεπτομερώς τη σημασία του τουριστικού προϊόντος, καθώς επίσης και τα οφέλη των ατόμων από τα προγράμματα κατάρτισης.  
 
Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Ι. Καρτάνος, ο κ. Κ. Δρακονταειδής, επικεφαλής Δημοτικής παράταξης “Όλοι για την Λευκάδα”, πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Α. Γαζής και ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Σωτ. Σκιαδαρέσης. Ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θ. Σολδάτος ενημέρωσε ότι λόγω υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθεί.
 
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με ερωτήματα ενδιαφερομένων και απαντήσεις υπευθύνων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024