Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣυνδυασμός γαστρονομίας και ιστιοπλοΐας από την Innovation Land & Sea
Yachting

Συνδυασμός γαστρονομίας και ιστιοπλοΐας από την Innovation Land & Sea

Η Aegeanboard παρέχει μια νέα υπηρεσία υψηλών προδιαγραφών η οποία συνδυάζει την ιστιοπλοΐα και τον γαστρονομικό τουρισμό στα νησιά των Σποράδων με το πολυτελές σκάφος Beneteau Sense 50.

Η εταιρεία Innovation Land & Sea προσφέρει μέσω της νέας της υπηρεσίας στο aegeanboard.gr, την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες ναυλώνοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος. Το ιστιοπλοϊκό σκάφος της, Beneteau Sense 50′ “Anemolia” (κατασκευής του 2013), θεωρείται ως ένα από τα πιο σύγχρονα ιστιοφόρα που πλέουν στον κόσμο σήμερα, με ένα εντελώς καινοτόμο και αρκετά ευρύχωρο σχεδιασμό, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλο και για Liveaboard καταδύσεις, καθώς διαθέτει τον απαραίτητο καταδυτικό εξοπλισμό. Μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα σε τρεις καμπίνες και αρκετά ακόμη στους κοινόχρηστους χώρους, παρέχοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Μέσω της Aegeanboard και σε συνεργασία με την εταιρεία Tasty & Flavors παρέχεται πλέον μια καινοτόμα και πολυτελή υπηρεσία με την ονομασία “Sporades Culinary Experience”, η οποία συνδυάζει τον γαστρονομικό τουρισμό με την ιστιοπλοΐα και την κατάδυση. Στόχος της Tasty & Flavors είναι να παρουσιάσει και να διαδώσει την ελληνική γαστρονομία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διαθέτοντας μια ομάδα από έμπειρους chef. Η νέα αυτή υπηρεσία προσφέρει “γευστικά ταξίδια” κατά τη διάρκεια των οποίων οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να απολαύσουν τις ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις πάνω στο “Anemolia”, αλλά ταυτόχρονα να περιηγηθούν στα μέρη προέλευσης των διαφόρων προϊόντων και να δουν από κοντά τον τρόπο παρασκευής τους. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τοποθεσίες και να δοκιμάσουν παραδοσιακά φαγητά, να συμμετέχουν σε μαθήματα μαγειρικής με τοπικούς σεφ, να δοκιμάσουν και να χαλαρώσουν με ένα ποτήρι κρασί είτε εν πλω, είτε κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων τους.

Το “Anemolia” είναι το πρώτο Coco-Mat yacht που ανήκει στην οικογένεια των Coco-Mat Hotels & Resorts διαθέτοντας προϊόντα της εταιρείας φτιαγμένα αποκλειστικά από φυσικά υλικά, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό στους επισκέπτες άριστη ποιότητα διαμονής.

Το ειδικά εξοπλισμένο για ιστιοπλοΐα σκάφος θα έχει ως βάση την Αμαλιάπολη, καθώς και τη Σκιάθο με προορισμό όλα τα νησιά που ανήκουν στο σύμπλεγμα των Σποράδων, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τη Χαλκιδική.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024