Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία του Δήμου Χερσονήσου με το ρωσικό τουριστικό portal GrekoMania.ru
Περιφέρεια

Συνεργασία του Δήμου Χερσονήσου με το ρωσικό τουριστικό portal GrekoMania.ru

Ο Δήμος Χερσονήσου ξεκινά συνεργασία με το τουριστικό portal grekomania.ru, με απώτερο σκοπό τη θετική προβολή της χώρας, καθώς και όλων των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται μέσα σ’αυτήν.

Ο Δήμος Χερσονήσου, διαπιστώνοντας τη μεγάλη επιρροή που έχει το διαδίκτυο στις αποφάσεις των τουριστών να την επιλογή των διακοπών τους, ξεκινά συνεργασίες με μεγάλα τουριστικά portals, ώστε να δώσει όσο το δυνατόν καλύτερη πληροφόρηση σχετικά με το Δήμο και τις εμπειρίες που θα μπορούσε ένα επισκέπτης να γευτεί σε αυτόν.

Οι ρωσόφωνες αγορές είναι οι πλέον αναπτυσσόμενες τα τελευταία τρία χρόνια για το νησί της Κρήτης και ειδικότερα για όλες τις περιοχές του Δήμου και για το λόγο αυτό ο Δήμος Χερσονήσου ξεκινά την πρώτη συνεργασία με το τουριστικό portal grekomania.ru.

Το Grekomania.RU είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέχρι σήμερα τουριστικά portals για την Ελλάδα, το οποίο απευθύνεται σε χρήστες που μιλούν τη ρωσική γλώσσα – από τους πολυάριθμους κατοίκους της Ρωσίας και των χωρών της Κοινοπολιτείας των Ανεξαρτήτων Κρατών έως και της ρωσικής διασποράς σε όλο τον κόσμο.

Η επισκεψιμότητα του portal αυτήν την περίοδο ανέρχεται στους 8.000 επισκέπτες καθημερινά, με τάση αύξησης 90-110% την καλοκαιρινή περίοδο και 100-150% ετησίως.

Το portal παρέχει σε κάθε επισκέπτη – χρήστη μια σειρά διαφορετικών θεμάτων και δυνατοτήτων, συμπεριλαμβάνοντας καθημερινά επίκαιρα νέα, εκδηλώσεις, γεγονότα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό που αφορούν αποκλειστικά την Ελλάδα.

Ο απώτερος σκοπός είναι η θετική προβολή της χώρας καθώς και όλων των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται μέσα σ’αυτήν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024