Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Singapore Airlines αποκαλύπτει την καμπίνα επιβατών νέας γενιάς
Αεροπορικές εταιρείες

Η Singapore Airlines αποκαλύπτει την καμπίνα επιβατών νέας γενιάς

Η επένδυση της Singapore Airlines ανέρχεται στα περίπου 150 εκατ. δολ. και αφορά στην εισαγωγή προϊόντων και υπηρεσιών εν πτήσει νέας γενιάς αρχικά σε οκτώ αεροσκάφη Boeing 777-300ER.

Ένα νέο σημείο αναφοράς στη βιομηχανία αεροπορικών ταξιδίων θέτει η Singapore Airlines με την εισαγωγή καμπίνας επιβατών νέας γενιάς. Από το Σεπτέμβριο, οι επιβάτες επιλεγμένων πτήσεων μεταξύ Σιγκαπούρης και Λονδίνου θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις καμπίνες νέας γενιάς στην Πρώτη Θέση, τη Διακεκριμένη και την Οικονομική Θέση. Τα νέα καθίσματα και το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει KrisWorld προοδευτικά θα είναι διαθέσιμα και σε άλλους προορισμούς καθώς θα προστίθενται νέα αεροσκάφη.

Η επένδυση της Singapore Airlines ανέρχεται στα περίπου 150 εκατ. δολ. και αφορά στην εισαγωγή προϊόντων και υπηρεσιών εν πτήσει νέας γενιάς αρχικά σε οκτώ αεροσκάφη Boeing 777-300ER. Το πρόγραμμα επενδύσεων θα επεκταθεί διαδοχικά με την παραλαβή των Airbus A350 που θα διαθέτουν την καμπίνα νέας γενιάς.

Η συγκεκριμένη επένδυση είναι αποτέλεσμα διετούς προσπάθειας σε συνεργασία με παγκοσμίως γνωστές εταιρίες σχεδιασμού. Για την Πρώτη Θέση η εταιρία συνεργάστηκε με την BMW Group DesignworksUSA, για τη Διακεκριμένη Θέση με την James Park Associates και για το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει με τη Massive Interactive.

“Η σημαντική επένδυση για υπηρεσίες και προϊόντα καμπίνας νέας γενιάς επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για καινοτομία και πρωτοπορία, και αποτελεί ένδειξη της φιλοσοφίας μας για το μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών”, δήλωσε ο κ. Mak Swee Wah, Executive Vice President Commercial της SIA.

“Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εργονομία, την άνεση και το σχεδιασμό, καθώς και στα ενδιαφέροντα και τον τρόπο ζωής των επιβατών μας. Όταν ξεκινήσαμε το έργο αυτό στόχος μας ήταν να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την εμπειρία ‘A Great Way to Fly’ κάτι που πιστεύουμε ότι έχουμε πετύχει”.

Πρώτη Θέση
Η Πρώτη Θέση της Singapore Airlines προσφέρει στους επιβάτες μία μοντέρνα, φιλόξενη καμπίνα για ακόμη περισσότερη άνεση στον ιδιωτικό τους χώρο. Ως αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας για το θέμα της άνεσης των επιβατών, τα καθίσματα διαθέτουν νέο, εργονομικό σχεδιασμό, και θεωρούνται πλέον από τα πιο ευρύχωρα προϊόντα Πρώτης Θέσης σε αεροσκάφη, καθώς διαθέτουν 35 ίντσες πλάτος και, ως κρεβάτια, 80 με 82 ίντσες μήκος. Οι επιβάτες μπορούν να χαλαρώσουν χάρη στα νέα χαρακτηριστικά όπως τα εργονομικά μαξιλάρια, τα ρυθμιζόμενα προσκέφαλα, τα φουσκωτά κεφαλάρια για επιπλέον στήριξη και τα πρόσθετα στρώματα, ενώ τα νέα πλαϊνά χωρίσματα με καμπύλες προσφέρουν σαφή οριοθέτηση του προσωπικού χώρου και καλύτερη απομόνωση.

Αντικατοπτρίζοντας τη νέα φιλοσοφία εξυπηρέτησης πελατών, έχουν επίσης εισαχθεί χαρακτηριστικά για ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Εκτός από τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, που είναι κατάλληλος και για τη νύχτα, η θέση προσφέρει ενσωματωμένο φωτιστικό στο κάθισμα με δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας που ξεχωρίζει τόσο για το σχεδιασμό του, όσο και για το κατάλληλο περιβάλλον που δημιουργεί διευκολύνοντας τον επιβάτη στην ανάγνωση.

Τη νέα εμπειρία της Πρώτης Θέσης συμπληρώνει το τελευταίας γενιάς σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει KrisWorld, με την 24 ιντσών οθόνη LCD και το χειριστήριο με οθόνη αφής. Τέλος, οι θύρες eXport και USB είναι διακριτικά τοποθετημένες σε δερμάτινη θήκη στο πλάι του καθίσματος, διασφαλίζοντας ότι οι προσωπικές συσκευές είναι δίπλα στον επιβάτη ακόμη κι όταν φορτίζονται, ενώ έχουν προστεθεί και θύρες HDMI προσφέροντας τη δυνατότητα χρήσης του KrisWorld ως media player.

Διακεκριμένη Θέση
Η νέα Διακεκριμένη Θέση συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα, ικανοποιώντας τις ανάγκες των επιβατών της για ευελιξία, άνεση και απομόνωση. Η ζεστή και φιλόξενη καμπίνα φιλοξενεί καθίσματα με μεγαλύτερη κλίση στις 132 μοίρες, βελτιωμένο, εργονομικό μαξιλάρι, και φουσκωτά κεφαλάρια, ενώ μετατρέπεται στο μεγαλύτερο κρεβάτι φτάνοντας σε μήκος τις 78 ίντσες,  Τα καθίσματα της Διακεκριμένης Θέσης διαθέτουν πλέον δύο νέες επιλογές θέσης – “Lazy Z” και “Sundeck” – για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο που οι επιβάτες προτιμούν να δουλέψουν ή να αναπαυθούν.

Απαντώντας στις ανάγκες των επιβατών για μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, διατίθεται πλέον μία άνετη περιοχή στην πλαϊνή κονσόλα καθώς και χώρος για Φορητό υπολογιστή.

Άλλα χαρακτηριστικά είναι η 18 ιντσών LCD οθόνη και το χειριστήριο με οθόνη αφής για μεγαλύτερη απόλαυση του KrisWorld, καθώς επίσης και ένα “business panel” με θέση τροφοδοσίας / πρίζα ενσωματωμένη στο κάθισμα και θύρες USB, eXport και HDMI. Όπως και στην Πρώτη Θέση, έτσι και στη Διακεκριμένη Θέση διατίθεται φωτισμός κατάλληλος για ανάγνωση και διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για την οθόνη LCD για επιπλέον άνεση.

Οικονομική Θέση
Η νέα Οικονομική Θέση της Singapore Airlines, με πρωτοποριακό σχεδιασμό και υλικά, προσφέρει επιπλέον άνεση, αυξημένο προσωπικό χώρο και μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια των επιβατών. Τα νέα καθίσματα, επενδυμένα με ανανεωμένα μοντέρνα υφάσματα, περιλαμβάνουν νέα μαξιλάρια πλάτης με πλευρική στήριξη για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, ενώ προσφέρουν ακόμη καλύτερη στήριξη του αυχένα χάρη στο εργονομικό προσκέφαλο, που μπορεί να ρυθμιστεί σε ακόμη περισσότερες θέσεις.

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαύσουν το νέο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει KrisWorld στην ακόμη μεγαλύτερη 11 ιντσών οθόνη, χρησιμοποιώντας την έξυπνη οθόνη αφής και το χειριστήριο με οθόνη αφής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024