Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάρια για εργαζόμενους στον αγροτουρισμό στο Ηράκλειο
Αγροτουρισμός

Σεμινάρια για εργαζόμενους στον αγροτουρισμό στο Ηράκλειο

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους και αυτοπασχολούμενους, όπως ενδεικτικά-αλλά και κατά προτεραιότητα: ξεναγοί, στελέχη τουριστικών γραφείων, επαγγελματίες στον χώρο του τουρισμού – και ειδικότερα στον τουρισμού υπαίθρου και τις σχετικές εκφάνσεις του.

Στο πλαίσιο του Έργου “Διαδρομές στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Απόθεμα, Κύπρος – Κρήτη – Λέσβος” και ακρωνύμιο “ΟΙΚΟ-ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ” του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας “Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013” το ΚΕΚ Τεχνική Επαιδευτική ΑΕ πρόκειται να υλοποιήσει πρόγραμμα κατάρτισης με τίτλο: “Ανάπτυξη Πράσινης Συνείδησης & Δραστηριοτήτων Περιπατητικών Διαδρομών και Τουρισμού Υπαίθρου” στο θεματικό πεδίο Τουρισμός και Παροχή Υπηρεσιών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους και αυτοπασχολούμενους, όπως ενδεικτικά-αλλά και κατά προτεραιότητα: ξεναγοί, στελέχη τουριστικών γραφείων, επαγγελματίες στον χώρο του τουρισμού – και ειδικότερα στον τουρισμού υπαίθρου και τις σχετικές εκφάνσεις του (αγροτουρισμός, οικοτουρισμός, περιπατητικός κ.λπ.), μέλη μικρών ή οικογενειακών επιχειρήσεων εστίασης ή διαμονής ή δραστηριοτήτων στην φύση (πχ Οδηγοί Βουνού), που δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου Κρήτης.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε τμήμα των 20 καταρτιζομένων και θα έχει συνολική διάρκεια 85 ώρες, εκ των οποίων οι 60 ώρες είναι θεωρία και οι 25 ώρες πρακτική άσκηση. Η θεωρία θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ στπο Ηράκλειο, ενώ η πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις συναφείς με το αντικείμενο κατάρτισης. Για τους καταρτιζόμενους προβλέπεται εκπαιδευτικό επίδομα ύψους ανά ώρα κατάρτισης, καθώς και η κάλυψη των εξόδων μετακίνησης κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του προγράμματος. Στο πλαίσιο του θεωρητικού μέρους της κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί υποχρεωτική εκπαιδευτική επίσκεψη στην Κύπρο.

Η  προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από 29 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου 2013.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024