Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο θέρετρο για. . . ψαράδες στο Dubai

Νέο θέρετρο για. . . ψαράδες στο Dubai

Ένα νέο θέρετρο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του τον επόμενο μήνα στο Dubai, που υπόσχεται να γίνει ο παράδεισος όσων ασχολούνται με θαλάσσια σπορ και ιδίως όσων είναι λάτρεις […]

Ένα νέο θέρετρο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του τον επόμενο μήνα στο Dubai<.>, που υπόσχεται να γίνει ο παράδεισος όσων ασχολούνται με θαλάσσια σπορ και ιδίως όσων είναι λάτρεις του ψαρέματος.
Το νέο θέρετρο δεν είναι άλλο από το Le Meridien<.> Mina Seyahi Resort and Marina, που είναι το 18ο ξενοδοχείο της αλυσίδας Le Meridien στο δίκτυο που διαθέτει στη Μέση Ανατολή και τη Δυτική Ασία.
Όπως αποκάλυψε στη διάρκεια της φετινής Arabian Travel Market ο διευθυντής του κ. Michael Scully, για να διαφοροποιηθεί το νέο θέρετρο, από την πληθώρα αυτών που ετοιμάζονται την τελευταία περίοδο στο Dubai, αποφασίστηκε να λειτουργήσει με διαφορετική πολιτική τιμών.
Σύμφωνα με τη νέα αυτή πολιτική που την ονομάζουν 'one price for all' οι πελάτες του ξενοδοχείου δεν θα πληρώνουν επιπλέον για τα μη μηχανοκίνητα σπορ θαλάσσης και τις άλλες υπηρεσίες αναψυχής.
Σύμφωνα με τον κ. Scully, θα δοθεί έμφαση στα σπορ και την μαρίνα και η συνολική τιμή που θα πληρώνει ο πελάτης θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ιδιαίτερα αν τη συγκρίνει κανείς με τα αντίστοιχα θέρετρα της Ισπανίας.
Ένα άλλο ισχυρό πλεονέκτημα του Mina Seyahi είναι το γεγονός ότι το Dubai θεωρείται ένας από τους καλύτερους ψαρότοπους στον κόσμο ξεπερνώντας ακόμα και την Χαβάη και τον Μαυρίκιο σύμφωνα με το περιοδικό Sport Fishing που είναι από τα πιο γνωστά στον τομέα του αθλητικού ψαρέματος. Έτσι το θέρετρο θα δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις το ψαρέματος να εξασκούν το χόμπι τους από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάιο που θεωρείται και η καλύτερη περίοδος.
Το Le Meridien Mina Seyahi Resort and Marina προσφέρει βέβαια και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και για όσους προτιμούν πιο στεριανές δραστηριότητες.
Το 211 δωματίων θέρετρο διαθέτει και ένα ανοικτό αμφιθέατρο 600 ατόμων για υπαίθριες εκδηλώσεις.
Για τα παιδιά το 'Penguin Club' θα φροντίζει να γεμίζουν τις ώρες τους με ασφάλεια αφήνοντας ελεύθερο χρόνο στους γονείς τους.

Φωτό: Ο Michael Scully επιδεικνύοντας το μέγεθος των ψαριών στο Dubai, με φόντο το νέο θέρετρο που διευθύνει

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024