Τελευταία νέα
WTM 2013

BU Tourism Futures Forum @ WTM 2013

Στις 6 του Νοεμβρίου του 2013 το Bournemouth University, σε συνεργασία με την έκθεση World Travel Market και το Travel Daily News, θα διοργανώσει την ελεύθερη εκδήλωση «BU Tourism Futures Forum» στην έκθεση World Travel Market 2013.

Μετά την περσινή επιτυχία του BU Tourism Futures Forum @ WTM 2012, ειδικοί σε θέματα τουρισμού από το Πανεπιστήμιο του Bournemouth θα οργανώσουν άλλη μια φορά  ένα φόρουμ για το μέλλον του τουρισμού στην έκθεση World Travel Market 2013. Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή διαδραστικών συζητήσεων μεταξύ των κορυφαίων επαγγελματιών του τουρισμού από όλο τον κόσμο για να εξετασθεί το μέλλον του τουρισμού. Αυτό θα παρέχει στους συμμετέχοντες γνώσεις σχετικά με τις μελλοντικές διαστάσεις της τουριστικής βιομηχανίας καθώς και τις τάσεις της προσφοράς και της ζήτησης που θα οδηγήσει σε αναδιάρθρωση του διεθνούς τουρισμού. Στόχος της εκδήλωσης είναι να διευκολύνει τη συζήτηση σχετικά με τις βασικές στρατηγικές αλλαγές στην τουριστική βιομηχανία και να βρει επιτυχείς λύσεις.

Τα μέλη της επιτροπής του εντύπου φόρουμ ένα μείγμα από επαγγελματίες από παγκοσμίου φήμης ταξίδια και τους τουριστικούς οργανισμούς και ακαδημαϊκούς από το να επηρεάζουν τα πανεπιστήμια. Μεταξύ αυτών θα είναι:

Jason Freezer, Head of Destination Management, VisitEngland
Steven Freudmann, Chairman, The Institute of Travel and Tourism
Gary Grieve, Capela  and CIMTIG
Magdalena Osmola, European Tour Operators Association (ETOA)
Dr Auliana Poon Tourism Intelligence International
Βαρβάρα Αυδή, Chairman, Historic Hotels of Europe
Andy Washington EXPEDIA.com
Σοφία Παναγιωτάκη, Mediacofss
Claire Steiner, Board Director, The Institute of Travel and Tourism
Dr Philip Alford, Bournemouth University
 

Την εκδήλωση θα προεδρεύσει ο καθηγητής της έδρας τουρισμού στο Bournemouth University καθηγητής Δημήτριος Μπούχαλης, ο οποίος θα ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να συνεισφέρουν στη συζήτηση. Επιπλέον, θα γίνουν δύο σύντομες παρουσιάσεις που βασίζονται στην έρευνα  για να δώσουν ερεθίσματα για συζήτηση. Οι συμμετέχοντες, πριν την εκδήλωση καλούνται να συμμετάσχουν στις συζητήσεις στην ομάδα στο Facebook  (https://www.facebook.com/events/200931963402214/) ωστε να κάνει τις πρώτες επαφές και να θέσει ζητήματα που θα εξεταστούν κατά περίπτωση.

Το BU Tourism Futures Forum θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου του 2013 13,00 – 15,00 το Gallery South 25 + 26. Η εκδήλωση είναι εντελώς δωρεάν, αλλά η συμμετοχή απαιτεί εισαγωγή στο WTM στο www.wtmlondon.com και επιπλέον εγγραφή το http://bufutureforum13.eventbrite.co.uk/.

Ο καθηγητής Δημήτριος Μπούχαλης λέει: “Το BU Tourism Futures Forum είναι ένα μεγάλο γεγονός για να προετοιμαστούμε για τις παγκόσμιες προκλήσεις και τις ευκαιρίες που θα επηρεάσουν και τους τουριστικούς προορισμούς και τους προμηθευτές, οι οποίοι θα πρέπει να επανεξετάσουμε τη διαχείριση του τουρισμού σε στρατηγικό και τακτικό επίπεδο. Ανυπομονούμε για την έντονη συζήτηση για τις καινοτόμες ιδέες που θα οδηγήσουν την τουριστική βιομηχανία στο εγγύς μέλλον.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024