Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολές ταινιών τουριστικού ενδιαφέροντος για τη Θεσσαλονίκη
Προβολή προορισμού

Προβολές ταινιών τουριστικού ενδιαφέροντος για τη Θεσσαλονίκη

Σε ένα νέο σημείο πληροφόρησης που θα λειτουργεί στο Θέατρο Αυλαία της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν προβολές οπτικοακουστικού υλικού τουριστικού ενδιαφέροντος παράλληλα με την διάθεση πληροφοριακού – ενημερωτικού υλικού.

O Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της τεκμηριωμένης και ολοκληρωμένης πληροφόρησης για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Θεσσαλονίκης, έχει σχεδιάσει δράσεις τουριστικής προβολής οι οποίες ήδη υλοποιούνται στην καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε.

Σε ένα νέο σημείο πληροφόρησης που θα λειτουργεί στο “Θέατρο Αυλαία” θα πραγματοποιηθούν προβολές οπτικοακουστικού υλικού τουριστικού ενδιαφέροντος παράλληλα με την διάθεση πληροφοριακού – ενημερωτικού υλικού.

Συγκεκριμένα για δύο πενθήμερα -από τις 26 έως τις 30 Αυγούστου και από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρες 12 έως 2 το μεσημέρι, στο “Θέατρο Αυλαία” πρόκειται να πραγματοποιηθούν προβολές δέκα ταινιών-ντοκιμαντέρ  με πληροφορίες για την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης, που επιλέχθηκαν με τη συνεργασία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Ν. Θεσσαλονίκης και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Παράλληλα, στο φουαγέ του θεάτρου θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας για τη Θεσσαλονίκη του 1890-1920, με σπάνιο φωτογραφικό υλικό επεξεργασμένο από τον φωτογράφο Κώστα Στεφάνου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024