Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΙΑΑΡΑ: Η Ένωση αλλάζει λογότυπο και ανανεώνεται

ΙΑΑΡΑ: Η Ένωση αλλάζει λογότυπο και ανανεώνεται

Μετά από 83 χρόνια η International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA), αποφάσισε να αλλάξει το λογότυπο της και από το καθιερωμένο της σύμβολο το Carousel, να στραφεί σε […]

Μετά από 83 χρόνια η International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA<.>), αποφάσισε να αλλάξει<...> το λογότυπο της και από το καθιερωμένο της σύμβολο το Carousel, να στραφεί σε ένα λογότυπο που όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Bret Lovejoy χαρακτηρίζει την διαφοροποίηση της Ένωσης, που πλέον δεν αντιπροσωπεύει μόνο τα θεματικά και ψυχαγωγικά πάρκα, αλλά και άλλου είδους αξιοθέατα, αναδεικνύοντας το διεθνή της χαρακτήρα και παρουσιάζονται μια νέα και πιο 'φρέσκια' εικόνα για την Ένωση.

"Μπορεί να φαίνεται για κάποιους πολύ απλό, όμως το νέο αυτό λογότυπο, σημαίνει πολλά παραπάνω απ' όσα μπορεί να φανταστεί κάποιος και δεν είναι μόνο ότι αποκαλύπτει από πού έχουμε προέλθει, αλλά και πού βαδίζουμε" δήλωσε η αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της ΙΑΑΡΑ, κ. Susan Mosedale.

Εδώ και 83 χρόνια, η International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA), έβαλε τα θεμέλια στον κυριολεκτικό όρο της διασκέδασης και ακολούθησε την ανάπτυξη της "ψυχαγωγικής βιομηχανίας". Με πάμπολλες κατασκευές πάρκων, ενυδρείων, ζωολογικών κήπων και οικογενειακών ψυχαγωγικών κέντρων, η ΙΑΑΡΑ κατάφερε να εξαπλωθεί σε 101 χώρες έχοντας αποκτήσει 5.600 μέλη. Αυτόν τον μήνα, γιορτάζει την ποικιλία της και τον εθνικό της χαρακτήρα και γι' αυτόν τον λόγο αποφασίζει να λανσάρει ένα νέο, ανανεωμένο πρόσωπο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024